De inchiriat vila premium 7 camere cu terase spatioase si curte privata Sisești 75, Vatra Noua, Bucuresti

2.500 EUR / lună
ID: 119986
24 Aprilie 2024
Descriere

Situata la 9 minute cu masina de Baneasa Shopping City

BLISS Imobiliare va prezinta o vila spatioasa de 7 camere, care face parte din proiectul exclusivist Sisesti 75, situat in zona Baneasa-Sisesti.

Proprietatea dispune de loc de parcare in curte privata.

Aceasta are o suprafata construita de 268 mp, compartimentata inteligent, astfel ca intregul spatiu sa fie eficientizat, si beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate, ce impresioneaza prin accentele luxoase. 

Într-un plan deschis, livingul de 30 mp, deservit de o baie, comunică cu spațiul de luat masa și asigură o senzație de confort și intimitate atunci când te relaxezi pe canapea sau pe fotoliul preferat.

Bucătăria de 15 mp se află în imediata apropiere a zonei de luat masa și pune la dispoziție un spațiu compact, suficient de generos pentru a pregăti masa cu plăcere în fiecare zi și care permite organizarea unui mediu ușor de ordonat. De asemenea, parterul beneficiază de un spațiu 10 mp, potrivit atat pentru dormitor, cat si pentru birou. 

Dormitorul matrimonial este situat la etajul 1, acesta are 22 mp și asigură un mediu intim de relaxare cu acces la baie proprie, dressing spatios de 12 și balcon de 6 mp. Tot la etajul 1 avem si un dormitor secundar de 12 mp cu baie prorpie.

Etajul 2 este compus din doua dormitoare deservite de o baie, primul dormitor având 15 mp, iar al doilea 14 mp, acesta avand acces la o terasă proprie de 6 mp. Mai regasim o camera de 10 mp ce poate fi folosita ca dormitor sau birou.

Proprietatea beneficiaza si de o grădină de 200 mp, cu o terasa de 22 mp, pe care o poți amenaja exact așa cum îți dorești. Astfel, nu-ți vei mai dori să pleci mereu din oraș pentru zilele de relaxare. De asemenea, acoperisul este o terasă de 62 mp, ce poate fi amenajata ca locul perfect în care toată familia se poate bucura de soare, lumină și ciripitul păsărilor din grădină într-o secundă.

Compartimentarea modernă, materialele de calitate care vor rezista în timp și atenția pentru detalii îți vor oferi nivelul de confort superior pe care îl dorești de la noua ta locuință.

Noul cartier rezidențial se situează într-o zonă retrasă, ferită de agitația și traficul arterelor principale. Accesul către acest complex de case se face ușor atât dinspre centrul orașului cât și dinspre aeroportul Otopeni, din Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, cea mai apropiată stație de metrou, Străulești, fiind la doar 4 minute de condus, iar de autobuz la 3 minute de mers pe jos.

Proprietatea se afla în apropiere de mari retailer precum Carrefour Feeria, Băneasa Shopping City, Metro, Brico Depot, Dedeman, Ikea, dar și locuri de petrecere a timpului liber precum Parcul Herastrău, Pădurea Băneasa sau Zoo Băneasa.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 7
Suprafață utilă 204 m² (12 EUR / m²)
Suprafață construită 268 m² (9 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2021
Dispunere P+2
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 200 m²
Total teren 307 m²
Amprenta la sol 107 m²
Parcare afară 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 7 Camere in Zona Baneasa Sisesti de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare