De vanzare Vilă de Lux cu Piscină Interioară și 7 Camere Spațioase Banu Manta, Bucuresti

950.000 EUR
ID: 122638
29 May 2024
Descriere

Finisaje de Înaltă Calitate și Terasă la Mansardă

Descoperă această vilă nouă și rafinată, situată pe o stradă liniștită din zona Ion Mihalache cu Turda. Finalizată în anul 2019, această proprietate impresionantă oferă un spațiu generos de 390 mp construiți și 305 mp utili, pe un teren de 224 mp. Construită pe patru nivele (D+P+1+M), vila impresionează prin designul său modern și finisajele de înaltă calitate.

Bucură-te de Eleganța și Confortul unei Proprietăți Excepționale

Demisolul găzduiește o sală de fitness, o baie, o cameră tehnică și o sală de jacuzzi, care include o piscină cu jacuzzi, oferind un spațiu perfect pentru relaxare și activități sportive.

Parterul include un living spațios de 30 mp, o bucătărie de 16 mp, o baie și un birou. Bucătăria se deschide către o terasă de 12 mp, ideală pentru a savura cafeaua dimineața sau pentru a petrece timp cu familia.

La etaj, dormitorul matrimonial dispune de baie proprie și un dressing separat. De asemenea, mai sunt două dormitoare spațioase care împart o baie.

Mansarda este compusă dintr-un dormitor cu baie proprie și o cameră hobby de 32 mp, cu ieșire pe o terasă generoasă de 27 mp, perfectă pentru momente de relaxare în aer liber.

Curtea de 124 mp este pavata cu dale premium, oferind un aspect impecabil și rezistență în timp. Aici pot fi parcate până la trei mașini.

Construită pe grinzi de beton și pereți din cărămidă eficientă SICERAM, casa este acoperită cu țiglă TONDACH și beneficiază de ferestre și uși de terase din aluminiu ALUMIL, cu geam termopan antiefracție și rulouri exterioare din aluminiu, acționate electric. Feroneria LAVAL cu sisteme de securitate SKG Germania, senzori de mișcare și camere video asigură protecția completă a casei.

Interioarele sunt decorate cu parchet triplustratificat de nuc, iar băile și bucătăria au încălzire în pardoseală, completată de un sistem de încălzire realizat cu tevi PPR made in Germany, centrală IMMERGAS și calorifere de aluminiu. Gresia și faianța sunt VALENTINO PIEMME CERAMICHE, iar ușile de interior sunt din lemn masiv, cu un design deosebit.

Casa este pregătită pentru viitor, dispunând de un circuit electric de 380V pentru stație de încărcare a mașinilor electrice.

Această vilă respectă toate normativele și standardele de construcție, acordând o atenție deosebită protecției și securității. Contactează-ne pentru a programa o vizionare și pentru a descoperi toate avantajele acestei proprietăți unice!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 7
Suprafață utilă 305 m² (3.115 EUR / m²)
Suprafață construită 390 m² (2.436 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 5
Tipul clădirii Vila
An construcție 2019
Dispunere DS+HP+1+M
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 124 m²
Total teren 224 m²
Amprenta la sol 100 m²
Parcare afară 3
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de lux cu Piscina Interioara | 7 Camere Spatioase | Finisaje de Inalta Calitate de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne