De inchiriat vila cu 8 camere, 3 locuri de parcare si finisaje premium Baneasa Residential Park (Butterfly), Iancu Nicolae British School Bucharest, Bucuresti / Ilfov

3.500 EUR / lună
ID: 31602
20 Februarie 2024
Descriere

Vilă exclusivista amplasata in complex rezidential securizat.

BLISS Imobiliare va prezinta o vila cu 8 camere, regim de inaltime S+P+1+M, situata in ansamblul rezidential Baneasa Residential Park, zona Pipera/Baneasa.

Aproape de scolile internationale si centrele comerciale din Pipera.

Vila are o suprafata utila de 420mp si o suprafata construita de 480mp si este alcatuita din 6 sunt dormitoare, 4 bai, o toaleta de serviciu, bucatarie si 2 balcoane. Bucataria este complet mobilata si utilata, inclusiv cu masina de spalat vase, in rest proprietatea este nemobilata, dar cu finisaje premium.

Beneficiaza de un loc de parcare inauntru si altele 2 disponibile la exterior. 

Complexul rezidential prezinta o zona verde mare, fiind foarte popular printre familiile de expati cu copii. Acest complex este unul dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale din zona Pipera, oferind acces facil catre toate scolile internationale, magazinele si restaurantele din zona.

În plus, complexul oferă securitate 24/7, mai multe locuri de joacă pentru copii și o zonă foarte sigură pentru care copiii dumneavoastră să se joace pe stradă.

Aproape de complex se gasesesc scolile internationale British School, Cambridge School, Scoala Americana, Scoala Mark Twain, centrele comerciale Jolie Ville si Baneasa Shopping City, Padurea Baneasa.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 8
Suprafață utilă 420 m² (8 EUR / m²)
Suprafață construită 480 m² (7 EUR / m²)
Nr. dormitoare 6
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2014
Dispunere 1S+DS+HP+1+M
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 370 m²
Total teren 490 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 3
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 8 Camere in Pipera/Baneasa de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare