De vanzare vila 8 camere cu piscina si gradina de 250 mp Iancu Nicolae British School Bucharest, Bucuresti / Ilfov

595.000 EUR
ID: 108446
8 Noiembrie 2023
Descriere

Vila situata la 11 minute de mers pe jos de Liceul Mark Twain

Bliss Imobiliare va prezinta o vila moderna de 8 camere, situata in zona Pipera, pe o strada cu circuit inchis, destinata doar rezidentilor. 

In curtea vilei exista loc de parcare pentru pana la 4 masini.

Vila are o suprafata construita de 400 mp, dintre care 350 mp de spatiu util generos si inteligent compartimentat. Gradina privata de 250 mp este un adevarat refugiu, perfect pentru momente de relaxare in aer liber si intimitatea, intr-o atmosfera plina de liniste si frumusete.

Proprietatea se bucura si de o piscina cu adevarat spectaculoasa, in care va puteti racori in zilele toride de vara si puteti petrece momente de neuitat alaturi de familie si prieteni. De asemenea, vila dispune si de un semineu, ce ofera un plus de eleganta si caldura in timpul serilor mai racoroase, creand in acelasi timp o atmosferă romantica si primitoare.

Zona in care se afla vila este una foarte cautata, datorita accesului rapid la facilitati si servicii de calitate superioara. Incepand de la afaceri locale, printre care magazine, bacanii, cafenele, restaurante, sali de fitness, saloane de infrumusetare, clinici (estetice, medicale, stomatologice si veterinare), spalatorii si service-uri auto etc, pana la centre mari comerciale, precum Jollie Ville, Strip Mall, Baneasa Shopping City sau Promenada Mall, zona Pipera ofera tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil.

Proprietatea este un camin ideal pentru o familie cu copil, deoarece este poziționata excelent în apropiere de școlile și grădinițele internaționale renumite din zonă, precum Școala Americană, Cambridge School, Olga Gudynn International School, British School sau Mark Twain International School, toate aflandu-se la maxim 10 minute distanta.

Accesul către ieșirea din București este de asemenea extrem de facil, iar Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la doar 15 minute de condus.
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 8
Suprafață utilă 350 m² (1.700 EUR / m²)
Suprafață construită 400 m² (1.488 EUR / m²)
Nr. dormitoare 7
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
An construcție 2005
Dispunere P+1
Gradină Privată 250 m²
Total teren 440 m²
Amprenta la sol 150 m²
Parcare afară 4
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 8 Camere in Zona Iancu Nicolae Pipera de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare