De inchiriat Vila 9 camere cu piscina si gradina privata de 1630 mp Pipera Sud, Bucuresti / Ilfov

3.600 EUR / lună
ID: 117840
8 May 2024
Descriere

Vila aflata la 6 minute de British School of Bucharest

BLISS Imobiliare va prezinta o vila deosebita de 9 camere, cu o configuratie de S+P+E+M, aflata pe un teren de 1900 mp, situat in zona Pipera, Voluntari.

Vila dispune de o piscina acoperita si o gradina privata de 1630 mp.

Gradina este amenajata cu plante, pomi fructiferi şi gazon, iar curtea este pavata cu granit, ofera loc de parcare pentru 4 masini si dispune si de o terasa multifunctionala.

Vila are o suprafata utila de 460 mp si este impartita in: 5 dormitoare, un living spatios, birou, o bucatarie complet mobilata si echipata la parter si o bucatarie open space la mansarda, o camera de dining si 4 bai.

Aceasta este semimobilata si poate fi utilizata in regim rezidential, rezidential si punct de lucru, sau poate fi folosita in intregime in scop comercial.

Constructia vilei este din beton armat si caramida, dublu sistem de termoizolatie, tamplarie termopan, iar incalzirea acesteia se face prin propria centrala termica pe gaze.

De asemenea, vila dispune si de un semineu, ce ofera un plus de eleganta si caldura in timpul serilor mai racoroase, creand in acelasi timp o atmosferă romantica si primitoare.

Vila se afla intr-o zona foarte cautata, datorita accesului rapid la facilitati si servicii de calitate superioara. Incepand de la afaceri locale, printre care magazine, bacanii, cafenele, restaurante, sali sport, saloane de infrumusetare, clinici (estetice, medicale, stomatologice si veterinare), spalatorii si service-uri auto etc, pana la centre mari comerciale, zona Pipera ofera tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil. In apropiere, la doar 8 minute distanta, veti gasi centrul comercial Jollie Ville, iar Baneasa Shopping City, cu cele mai exclusiviste magazine și restaurante fine, la doar 16 minute distanta, si Promenada Mall la 13 minute, oferind astfel o gama variata de magazine, divertisment si restaurante.

Pentru ca educatie este foarte importanta, zona beneficiaza de un numar impresionant de scoli si gradinite de top, cum ar fi Scoala Internationala Americana, British School of Bucharest, Liceul Mark Twain, Cambridge School of Bucharest etc.

Această vila de lux este ideala pentru cei ce doresc sa aiba un stil de viata sofisticat intr-un paradis exclusivist, unde eleganta si confortul se impletesc armonios.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 9
Suprafață utilă 460 m² (8 EUR / m²)
Suprafață construită 540 m² (7 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2004
Dispunere 1S+P+1+M
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 1.630 m²
Total teren 1.900 m²
Amprenta la sol 270 m²
Parcare afară 4
Costul mediu al
utilităților pe lună
800.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat
Șemineu
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 9 Camere in Zona Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare