De inchiriat Apartament cu 2 camere în Băneasa Valletta Residence, Sisesti, Bucuresti

800 EUR / lună
180.000 EUR
ID: 120602
5 Aprilie 2024
Descriere

Apartament Spațios Perfect pentru Familii

Bliss Imobiliare vă invită să explorați confortul și căldura oferite de acest apartament cu 2 camere și parcare subterană. Căminul tău te îmbrățișează cu accente care emană un vibe cozy și familiar, într-o locație plină de verdeață și bucurii pentru cei mici.

Refugiu Personal cu Acces Facil la Zone de Interes

Intrând în living, vei fi întâmpinat de un spațiu primitor și luminos, decorat cu grijă pentru a-ți oferi momente de relaxare și liniște.
Dormitorul, un sanctuar al intimității, îmbină confortul cu un design plăcut, oferindu-ți un colț de relaxare și odihnă perfect.

Locul de joacă dedicat este o oportunitate minunată pentru cei mici să se bucure de aventuri în aer liber și să socializeze cu alți copii din vecinătate.

Cu acces facil la magazine, parcuri și alte facilități, acest cămin reprezintă un adevărat punct de pornire pentru un stil de viață împlinit și bogat în experiențe. Acest apartament este nu doar o locuință, ci și un refugiu personal în care să vă bucurați de momente de relaxare și fericire alături de cei dragi.
Este o oportunitate perfectă pentru cei care caută o atmosferă primitoare și un mediu plin de viață pentru a-și construi căminul.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 60 m² (13 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2019
Dispunere 1S+P+6
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 2 Camere de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne