De inchiriat Apartament modern de 2 camere in zona boema Parcul Floreasca, Bucuresti

119.500 EUR

ID: 26486
5 Aprilie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament renovat recent in imobil anvelopat

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament cu 2 camere renovat recent situat intr-o zona exclusivista si linistita, avand acces facil la tot ce este important pentru tine.

Situat intr-o zona boema si linistita, langa Parcul Floreasca

Amplasat la etajul 4, cu o suprafata generoasa, apartamentul este  modern si confortabil, si dispune de lumina naturala datorita suprafetelor vitrate mari.

Beneficiaza de un living extrem de luminos, cu o canapea extensibila Innovation Living si biblioteca BoConcept, si o bucatarie semideschisa, mobilata cu mobilier marca Ikea si complet echipata cu electrocasnice de ultima generatie (masina de spalat vase, frigider no-frost, cuptor electric, plita pe gaz, hota, etc.). De asemenea, apartamentul este dotat si cu masina de spalat rufe.

Dormitorul beneficiaza de pat dublu si dulap marca Ikea si de acces la balconul spatios cu vedere  catre zona verde si linistita a cartierului Floreasca, fiind o oaza de liniste si relaxare unde te poti bucura de timpul petrecut cu cei dragi.

Renovat in 2021 si modern, cu bucatarie si baie complet utilate, fiind initial locuit de proprietari si apoi inchiriat constant, apartamentul ofera posibilitatea mutarii sau inchirierii imediate. Finisajele sunt premium, dispune de aer conditionat, instalatii sanitare calitative, parchet si usa metalica.

Imobilul are un regim de inaltime de 4 etaje si beneficiaza un mini-parc in spatele blocului, cu multa verdeta in jur, si o strada linistita.

Cartierul Floreasca este renumit pentru numeroasele restaurante si cafenele cu un aer boem, multe magazine si spatii comerciale, si nu in ultimul rand, zona face legatura rapida si cu cartierul office Pipera. Zona Dorobanti si strada Radu Beller se afla la cativa pasi distanta.

Aceasta zona rezidentiala prezinta acces rapid institutii de invatamant de top, cat despre mijloacele de transport in comun, in proximitate se afla statia de metrou Aviatorilor si Stefan cel Mare.

De asemenea, in apropiere se contruieste One Gallery, o noua destinatie ce va oferi o mare varietate de facilități integrate: restaurante, cafenele, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, birouri premium, dar și două niveluri de parcare subterană.

Zona Floreasca este o locatie vibranta, renumita pentru spatiile sale verzi si zona comerciala dezvoltata, fiind un cartier exclusivist si sigur, ideal pentru cei in cautare de o rezidenta premium in zona activa a Bucurestiului.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 48 m² (10 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1963
Clădire renovată 2014
Dispunere P+4
Etaj 4
Nr. balcoane 1
Lift Nu
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Semi-mobilat
Încălzire de la oraș
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 2 Camere Modern Floreasca de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne