De inchiriat apartament 2 camere Cortina Residence, Baneasa Aerogarii, Bucuresti


ID: 36895
27 Septembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

   Apartament cu 2 camere in Cortina Residence, localizat in sectorul 1. Suprafata 70 mp, decomandat, loc de parcare subteran.

Facilitati:  Gradina interioara

La parterul blocului gasim Spa & Gym, restaurant, magazin shop&go, Hair Salon. Arhitectura acestei cladiri, este realizata de renumita firma WESTFOURTH, cu proiectarea structurii realizata de POP & ASOCIATII dar si de constructia realizata de firma CONSAL.

Detalii tehnice:

  • Betonul: Betonul folosit la Cortina Residence este B500, B600 dar si B700. Rezistenta la compresiune marita si la o clasa de risc seismic mare. Acest tip de beton este folosit in special la constructii industriale si este foarte rar folosit la ansambluri rezidentiale. Singura cladire rezidentiala din Bucuresti la care s-a folosit beton B700.
  • Fierul: Fierul folosit la Cortina Residence este PC52 = Otel cu profil periodic (P) laminat la cald(C). Acest tip de armaturi pentru beton a fost preferat de catre proiectantii nostri, atat datorita rezistentei mai mari decat la OB37, cat si pentru ancorarea superioara care se realizeaza gratie profilatiei.
  • Caramida: Caramida folosita la Cortina Residence este de tip porotherm marca Wienerberger. Sistemul complet POROTHERM asigura cea mai performanta izolatie termica a constructiei (zidarie de caramida, buiandrugi in invelis ceramic, planteu de beton cu corpuri de umplutura ceramice).
  • Fatada Ventilata: Fatada Cortina Residence produsa de Agrob Buchtal este unica in Romania. Dioxidul de titan cu care este tratata fatada, este un fototcatalizator care aplicat pe suprafata placilor de ceramica in timpul coacerii acestora confera placilor urmatoarele proprietati: Sub influenta luminii, placile tratate cu dioxid de titan produc oxigen activ, care prin oxidare distruge bacteriile si virusurile, germenii de microorganisme, muschi si licheni, descompune noxele si distruge mirosurile urate din incaperi. Acest mecanism este asemanator cu cel al fotosintezei, astfel ca 1000 m2 de ceramica tratata cu dioxid de titan echivaleaza, ca putere de purificare a aerului, cu sapte zeci de arbori. Cortina Residence are 12.000 mp de fatada produsa cu aceasta tehnologie, astfel incat echivalentul in producerea oxigenului activ o reprezinta un Parc de 2 ha.
  • Tamplaria: Tamplaria exterioara este de cea mai buna calitate, din aluminiu, marca SCHUCO, grosimea feroneriei este de 75mm, iar tehnologia geamurilor include sistemele Low E si 4 Seasons.
  • Lifturile: Lifturile se gasesc cate 2 pe fiecare scara, iar fiabilitatea si rapiditatea ascensoarelor a fost impletita cu eleganta cabinelor, asigurandu-va confortul necesar drumului spre casa.

 

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață construită 70 m² (12 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2016
Dispunere 1S+P+12
Etaj 6
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Inchiriat Herastrau | Nordului - 2 Camere - ID:36895 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare