De inchiriat apartament 2 camere Greenfield Cartierul Imbratisat de Padure, Baneasa Padure, Bucuresti


ID: 115798
25 August 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament superb de doua camere aflat in zona Baneasa, in cartierul Blue din complexul Greenfield.

Apartamentul este situat la etajul 2 din 3 si este organizat astfel: un living generos si luminos, un dormitor spatios, o baie cu cada, bucatarie complet mobilata si echipata, un hol si un balcon cu acces din living.

Apartamentul este complet mobilat cu mobilier de calitate si beneficiaza de un loc de parcare vizibil din apartament, dar pot fi contractate contra cost oricate aveti nevoie.

Nu doar interiorul apartamentului este incantator ci si vederea de la fereastra este larga si neopturata de blocurile din vecinatate. Privelistea ofera o imagine panoramica a cartierului.

Complexul dispune de: loc de joaca pentru copii, supermarketuri, spatii verzi generoase, administrare, paza permanenta, iluminat exterior, canalizare, contor apa/gaz/curent si este situat in una dintre cele mai bine cotate zone ale Bucurestiului, fiind aproape de toate centrele de interes din nordul Capitalei: Baneasa Shopping City, Ferria Shopping Gallery, Carrefour, Ikea, Bricostore, Jolie Ville, peste 35 centre de afaceri aflate la mai putin de 35 min cu masina, gradinite, scoli si licee private (American International School of Bucharest; Gradinita Disneyland, Gradinita Mark Twain; Gradinita Tinker Bell; Gradinita Olga Gudynn; Gradinita Scoala Little London), cartiere rezidentiale (Baneasa Residence; Stejarii Club Rezidential; Ansamblul Rezidential Belvedere; Ansamblul Rezidential Greenfield; Natura Residence), Gradina Zoologica Baneasa, Padurea Baneasa, aeroporturile Baneasa si Otopeni, Ambasada SUA.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Tipul apartamentului Apartament
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
Dispunere P+3
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Nu
Parcare afară 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Inchiriat Iancu Nicolae | Pipera - 2 Camere - ID:115798 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne