De inchiriat apartament modern de 2 camere in complex cu piscina Avalon Estate, Pipera OMV Rond, Bucuresti / Ilfov

800 EUR / lună
ID: 119046
6 November 2023
Descriere

Apartament aflat la 4 minute de Pipera Plaza

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere, complet mobilat si utilat, aflat in ansamblul rezidential Avalon Estate din zona Pipera, Voluntari, in imediata vecinatate a lacului Pipera, Porsche Pipera si Pipera Plaza.

Proprietatea include si un loc de parcare subteran tip Klaus.

Acesta se afla la etajul 1 al imobilului si este orientat in acelasi timp spre interiorul complexului, avand deschidere catre celelalte cladiri din interior si catre parc, astfel ca veti fi feriti de zgomot si va veti putea bucura de liniste.

Suprafata utila a apartamentului este de 43 mp si suprafata totala de 52 mp, si veti avea parte de un balcon foarte generos de 8 mp. Acesta este semi-decomandat, iar intrarea in apartament se face prin living si dining cu bucatarie open space de 25 mp. De asemenea, apartaementul dispune si de dormitor cu spatiu de dressing si baie.

Apartamentul beneficiaza de incalzire prin centrala de bloc si prin pardoseala, si de contorizare separata prin intermediul contorului de energie termica ai al distribuitoarelor, aspect care va duce la costuri reduse de intretinere.

Complexul in care se afla apartamentul, Avalon Estate, este unul nou pe piata imobiliara din zona care imbina armonios arhitectura, functionalitatea si natura, si aduce o varietate de facilitati viitorilor locatari.
Va veti putea bucura de piscina cu un design unic, inconjurata de verdeata, cu o suprafata generoasa si un sistem de filtrare natural, prin intermediul plantelor, care ofera un spatiu aparte pentru relaxare si distractie in lunile de vara.
Veti avea la dispozitie de 28 000 m2 de spatii verzi si zone exclusiv pietonale cu acces la promenada lacului Pipera, pentru plimbari relaxante si fara stres la orice ora si in orice zi.

Cladirea Gatehouse aflata la intrarea in complex, va asigura servicii permanente de concierge. Spatiile interioare elegant amenajate vor putea gazdui evenimente private sau de business, expozitii multisenzoriale, lansari de carte, workshopuri etc., doar pentru membrii comunității sau cu acordul acestora.
De asemenea, complexul introduce un conceptul unic de Clubhouse a fost inspirat de cluburile premium, in care intrarea se face exclusiv pe baza cardului de membru. Accesul la restaurant, bar, salile de fitness cu vestiare, dusuri și doua saune uscate va fi permis doar pentru membrii comunitatii si invitatii acestora.
In complex veti avea parte de servicii si magazine exclusiviste, tip boutique, pentru o viata mai usoara si frumoasa in fiecare zi.

Unul din marile beneficii este gradinita privata, care vine in sprijinul familiilor cu copii, care vor scapa astfel de preocuparile zilnice legate de trafic si distante. In plus, aceasta va putea fi utilizata si pentru activitati de tip after-school, cursuri suplimentare, activitati de weekend sau pe perioada vacantelor scolare.
Apartamentul este aproape de cel mai fierbinte centru de business al Capitalei, dar si de școlile de elita din zona de nord a Bucureștiului, precum Scoala Americana, British School, Cambridge School, Olga Gudynn International School etc.

Pentru calatorii in afara orasului, se ajunge usor si rapid pe DN1 si Autorstrada A3, iar pana la aeroport se ajunge in 30 minute cu masina. Alte alternative de circulatie sunt si liniile autobuzelor 343, 416, 449, 450, 459, cu statii in proximitate si Metrou Aurel Vlaicu sau Pipera, aflate la 30 de minute de mers pe jos sau 10 minute cu masina.
De asemenea, spatiile comerciale importante din zona de Nord se afla la cateva minute distanta de mers cu masina, cum ar fi Pipera Plaza la 4 minute, Promenada Mall la 8 minute si Baneasa Shopping City la 18 minute.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 43 m² (19 EUR / m²)
Suprafață construită 52 m² (15 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2023
Dispunere P+4
Etaj 1
Nr. balcoane 1
Lift Nu
Parcare înăuntru 1
De la dezvoltator Nu
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 2 Camere in Zona Porsche Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare