De inchiriat apartament de 2 camere modern mobilat si utilat Mosilor, Bucuresti


ID: 89475
13 Octombrie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Proprietatea se afla la 7 minute de statia de metrou Universitate

Apartamentul este modern mobilat si utilat cu produse de inalta calitate.

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere, situat la etajul 2 din 8, al unui imobil reabilitat termic, aflat in zona Mosilor, o zona excelenta, cu numeroase avantaje pentru cei care doresc sa locuiasca acolo.

Acesta are o suprafata de 50 mp si este impartit in 2 camere semodecomandate: living si dormitor. De asemenea, mai regasim si o bucatarie, o baie si un balcon.

Proprietatea are un amplasament foarte linistit, cu vedere spre vilele din zona Armeneasca. Pe aleea din spatele blocului sunt posibilitati de parcare.

Zona este bine conectata la reteaua de transport public din Bucuresti, cu statii de metrou, statii de autobuz si tramvai sunt la doar cativa pasi, ceea ce face ca deplasarea prin oras sa fie usoara si convenabila.

In apropiere, se gasesc o varietate de magazine, supermarketuri si piete locale, astfel ca va veti putea face cumparaturile pentru nevoile de zi cu zi fara sa va deplasati prea mult.

Zona este cunoscuta si pentru numarul mare al restaurantelor, bistrourilor si cafenelelor, unde va puteti petrece timp liber de calitate alaturi de prieteni si familie. De asemenea, se poate ajunge usor la muzee, teatre si alte atractii culturale sau de divertisment.

Un mare avantaj este accesul rapid la numeroase institutii educationale de calitate, precum Universtitatea Bucuresti care se afla la 7 minute distanta, dar si de facilitati medicale de top. 

Asadar, acest apartament este alegerea ideala pentru cei care cauta un stil de viata urban, cu acces usor la toate facilitatile si atractiile orasului. 

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 43 m² (11 EUR / m²)
Suprafață construită 50 m² (10 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1984
Dispunere P+8
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Da
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 2 Camere in Zona Mosilor de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare