De vanzare Apartament, 2 camere, Oltenitei - strada Ionescu Gheorghe Aparatorii Patriei Bucuresti, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 95817
25 Iunie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Comision zero
Descriere

Apartament mobilat si utilat complet, Aparatorii Patriei

Zona: Oltenitei - str. Slt. Erou Ionescu Gheorghe 3, sector 4, Etaj: 6/8 Numar camere: 2 Confort: Lux Compartimentare: decomandat Suprafata desfasurata: 50,33 mp Anul constructiei: 1984

Apartament modern, zona cu verdeata multa.

Facilitati:
  • zona excelenta, cu multiple facilitati
  • acces direct din sos. Oltenitei
  • ideal rezidenta sau investitie pentru rezidenta
  • strada cu sens unic
  • vecinatati: Sos. Oltenitei, sos. Berceni, Lidl, Mega Image, Rezervatia Vacaresti, Sun Plaza
Salutare, tuturor!
Promit ca nu ma voi intinde la vorba asa cum imi este prostul obicei de a descrie in amanunt fiecare coltisor, indiferent daca este de bun augur sau nu. De data asta voi lasa, mai degraba, sa vorbeasca pozele si prezentarea video.
Doar dintr-un motiv extrem de simplu: tinerii proprietari ai acestui apartament foarte WOW sunt maniaci. Dar in sensul ala bun care a dus la un concept pe cat de cald si elegant, pe atat de vesel si plin de energie pozitiva. Si nu ma limitez la a spune ca si-au amenajat coltul lor de liniste intr-o maniera de aplaudat ci si pentru faptul ca daca ai vrea sa le faci o vizita-surpriza, nu s-ar putea jena ca ceva este nelalocul lui sau napadit de vreun fir de praf.
Mie nu-mi place sa ridic osanale... Nimanui! Dar, recunosc, m-am bucurat de fiecare moment petrecut in casuta asta care inca isi pastreaza mirosul de nou.
Si am vazut muuuuulte case in 11 ani de imobiliarist. Caci, dupa cum vezi (sau, mai bine, hai sa vezi), totul este organizat ca la carte.

Apartamentul a fost prevazut cu ferestre termopan heliomate, cu tamplarie PVC de inalta calitate. Apoi, pentru un somn odihnitor in dormitorul intim, e suficient doar un click de telecomanda pentru actionarea rulourilor exterioare.

Bucataria echipata complet cu plita pe gaz si cuptor electric, hota, combina frigorifica, masina de spalat vase si chiar filtru de apa ca sa nu te mai cari cu bidoanele de la supermarket, te imbie, mai degraba, sa nu gatesti decat sa o faci. Pentru ca este impecabila.

Rufele ti le speli in baie pentru ca acolo este montata o masina de spalat silentioasa care nu te-ar deranja daca ti-ai face un dus in timp ce ea isi face treaba. Si fara sa stropesti gresia aia misto pentru ca "maniacii" au prevazut o perdeluta tip rulou care se desfasoara de sus in jos.

Iar pentru definitivarea confortului (cel putin pentru perioada verii), au prevazut un aparat de aer conditionat in living iar in dormitor o a doua priza speciala pentru al doilea aparat. Si daca vrei sa-l montezi nu mai e nevoie sa chemi pe nimeni cu ustensile pentru perforarea peretelui exterior pentru ca au prevazut si asta. Nu trebuie sa scoti decat umplutura usoara, acoperita cu tencuiala si vopsea lavabila.

Verdeata multa, infrastructura buna, bloc ingrijit cu cate doua lifturi la fiecare scara, vecini foarte draguti, sunt doar cateva dintre specificatiile despre asezare.

Poate ca pretul ti se pare mare. Dar gandeste-o cam asa: pentru un apartament fara imbunatatiri nu ai decat sa platesti vreo 60.000 - 65.000 EUR. Apoi sa te tii: costuri cu materialele si cu manopera. Nu mai zic de "Dorel" care iti da dureri de cap la fiecare miscare. Asa ca... ia-l de-a gata si vino doar cu hainele si parfumurile! Iar daca te gandesti sa negociezi... da, promit ca voi fi deschis la o reducere mare doar daca gasesti vreun defect motivat. Dupa vizionare, desigur!

Si da, ai inteles bine. Il iei mobilat si utilat asa cum se vede in fotografii. Fara obiectele personale, evident (haine, parfumuri, laptopuri si alte maruntisuri). Plus ca te poti muta imediat dupa autentificarea vanzarii.
Si parca m-as limita la atat. Asta ca sa te las pe tine sa vezi chiar la fata locului tot ceea ce iti ofera viitorul tau apartament.
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 47 m² (1.651 EUR / m²)
Suprafață construită 50,3 m² (1.543 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2020
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1984
Clădire renovată 2020
Dispunere P+8
Etaj 6
Nr. balcoane 1
Lift Da
Facilități
Este mobilat
Încălzire de la oraș
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 2 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare