De vanzare apartament 2 camere Cap Nord Residence, Jandarmerie, Bucuresti

310.000 EUR

În colaborare cu o altă agenție

ID: 121593
27 Aprilie 2024
Descriere

Apartament deosebit de 2 camere, aflat intr-unul dintre cele mai sofisticate si mai luxoase blocuri rezidentiale din Bucuresti - Cap Nord Resindence, situat in zona de nord a Bucurestiului, pe strada Jandarmeriei.

Inca de la intrarea in cladire vei fi intampinat/a de atmosfera eleganta si luxurianta a lounge-ului comun, amenajat ca o zona de relaxare si recreere. Aceasta atmosfera se regaseste si in apartament, acesta fiind amenajat cu foarte mult bun gust, intr-un stil minimalist, elegant, dar si cozy, in acelasi timp, datorita mobilierului marca Rovere si a finisajelor cu accente luxuoase.

Acesta este un apartament luminos datorita ferestrelor inalte, astfel ca te vei bucura atat de lumina naturala pe tot parcursul zilei, dar si de o atmosfera incantatoare in fiecare zi.

Cu o suprafata utila de 59 mp si impartit intr-un living spatios de aproximativ 35 mp cu bucatarie open space, dormitor, baie si 2 balcoane deschise separate, acest apartament premium iti ofera conditii excelente intr-o zona care este din ce in ce mai cautata.

Zona Jandarmeriei este o zona ce, in ultimii 10 ani, a atras cele mai bune aspecte ale ceea ce ne place sa numim viata buna: de la cumparaturi la sanatate si wellness, de la mese rafinate si divertisment. Situat la doar cateva minute de Baneasa Shopping City, liderul experientei de cumparaturi si si locatia preferata pentru retail premium din Romania, te vei putea bucura oricand de peste 250 de magazine renumite, restaurante si cafenele rafinate, si servicii premium de cea mai buna calitate.

De asemenea, la doar 3 minute de mers pe jos se afla si Stejarii Country Club, cu ale sale facilitati de elita, de la un spa si o sala de bal pana la restaurante si birouri.

Pozitionarea de exceptie la doar cateva minute de Padurii Baneasa iti ofera acces usor la spatii verzi pentru plimbari, alergare sau alte activitati in aer liber, fiind si un refugiu departe de agitatia orasului, si un camin perfect pentru cei ce apreciaza pacea si linistea. Localizarea aproape de natura iti aduce un mare avantaj si din punct de vedere financiar, deoarece proprietatile situate in apropierea zonelor verzi au o valoare imobiliara mai ridicata decat cele din zonele mai aglomerate sau mai putin verzi. Astfel, investitia in aceasta locuinta iti va aduce beneficii pe termen lung in ceea ce priveste valoarea proprietatii.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 59 m² (5.254 EUR / m²)
Suprafață construită 80 m² (3.875 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2021
Dispunere 1S+P+5
Etaj 2
Nr. balcoane 2
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Baneasa | Sisesti | Jandarmerie | Straulesti | Sector 1 - 2 Camere - ID:121593 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare