De vanzare Apartament Complet Mobilat cu 2 Camere Triana, Pipera, Bucuresti / Ilfov

190.000 EUR
ID: 109002
13 May 2024
Descriere

Eleganță și Confort: Apartament Complet Mobilat cu Piscină și Sală de Fitness

Descoperă eleganța și confortul în acest apartament cu 2 camere, complet mobilat și utilat, situat în ansamblul rezidențial Triana, finalizat în 2021. Poziționat la etajul 1 din 5, acest apartament semidecomandat impresionează prin suprafața construită de 85 mp și suprafața utilă de 73 mp.

Descoperă Casa Visurilor Tale: Apartament Complet Mobilat cu 2 Camere la Triana

Livingul spațios și luminos, cu acces la balcon, oferă un loc perfect pentru relaxare, în timp ce bucataria deschisă este complet echipată pentru a satisface nevoile tale culinare. Dormitorul matrimonial beneficiază de o baie proprie, iar totul este nou, inclusiv sistemul de încălzire centralizată inteligent, care asigură confortul în fiecare cameră.

Acest apartament oferă și un loc de parcare subteran. Ansamblul rezidențial Triana se bucură de o piscină exterioară proprie de 50 mp și o sală de fitness bine echipată, alături de 71 de locuri de parcare subterane.

Situat la doar 5 minute de Zona Comercială Băneasa și de școlile internaționale precum American School, British School, Lycee Francais, Mark Twain și Avenor, acest apartament se află într-o zonă sigură și ușor accesibilă, în cea mai verde zonă din București.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 73 m² (2.603 EUR / m²)
Suprafață construită 85 m² (2.235 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2021
Dispunere 1S+P+5
Etaj 1
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Traieste in lux la Triana: Apartament Complet Mobilat cu 2 Camere, Piscina si Sala de Fitness de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne