De vanzare Apartament 2 camere

91.000 EUR
ID: 83221
Actualizat pe data de 4 Aprilie 2020
Descriere

Apartament strada linistita Park Lake metrou Dristor

Apartament deosebit situat in zona P-ta Alba Iulia

Excelent amplasat cu multiple posibilitati de transport

Apartamentul este decomandat, spatios, compus din living, dormitor, baie, bucatarie echipata, balcon, fiind pretabil atat pentru birou, cat si pentru locuinta si dispune de finisaje de foarte buna calitate.

Imobilul este conectat la majoritatea zonelor importante ale Bucurestiului, atat prin intermediul liniilor de autobuze (104, 135, 311, 330), cat si gratie statiilor de tramvaie (1, 10, 34) ori a celor de troleibuze (70 si 79) aflate in proximitate.

De asemenea, statiile de metrou Dristor 1 si Dristor 2 amplasate la 3 minute de mers pe jos asigura legaturi rapide spre toate sectoarele si cartierele orasului datorita celor trei magistrale de metrou accesate direct.

Acest apartament nu face rabat de la atmosfera, avantajele si confortul pe care ti le ofera amplasarea in zona centrala a Bucurestiului si beneficiaza de toate facilitatile unui astfel de areal, situandu-se in imediata apropiere a magazinelor (Carrefour se gaseste la 2 min, Mega Image la 3 min, iar mall-ul Park Lake la 7 min de mers pe jos), restaurantelor, clinicilor (spitalul Victor Babes se afla la 4 min),  institutiilor de invatamant  sau salilor de sport ( Sas Gym este la 2 min, iar piscina World Class la 5 min de mers pe jos).


Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață construită 56 m² (1.625 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2017
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
Clădire renovată 2017
Dispunere P+4
Etaj 4
Nr. balcoane 1
Lift Nu
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire de la oraș
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!
Suntem o agentie de consultanta imobiliara profesionista, care lucreaza pentru tine si cu tine pentru a obtine cea mai buna tranzactie in favoarea ta! Nu conteaza daca esti proprietar sau esti un client in cautarea unei proprietati, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect!
Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740
J09/11/09.01.2006

Apartament 2 Camere de Vanzare Piata Alba Iulia | Bliss Imobiliare contact Cezar-Ovidiu Suciu
Sună-ne