De inchiriat apartament 3 camere Dorobanti (Piata), Bucuresti

1.350 EUR / lună
ID: 119980
6 Februarie 2024
Descriere

BLISS Imobiliare oferă o locuință confortabilă și practică, perfectă pentru un mediu de viață modern. Cele trei camere separate asigură spațiu generos pentru alocarea fiecărui tip de activitate. Faptul că este decomandat, indică faptul că fiecare cameră este accesibilă independent, fără a fi necesar să treci prin alte încăperi. Mobilierul complet și echiparea cu toate utilitățile necesare conferă locuinței un aspect cochet și funcțional. Prezența terasei și a balconului oferă posibilitatea de a te bucura de aerul proaspăt și de a te relaxa în aer liber fără a părăsi confortul propriei locuințe.


Blocul mic tip boutique adaugă un element de intimitate și exclusivitate, asigurând un mediu mai puțin aglomerat și o comunitate mai restrânsă. Fiecare etaj dispune de un singur apartament, asigurând astfel liniștea și discretia, fapt esențial pentru un mediu cald și prietenos.


Luminozitatea reprezintă un aspect important, deoarece conferă o atmosferă plăcută și energizantă, iar acest apartament se bucură de lumină naturală și aspecte ce îmbunătățesc calitatea vieții de zi cu zi.În concluzie, această locuință oferă un mediu atrăgător și funcțional, potrivit pentru cei care apreciază confortul, intimitatea și eleganța.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață construită 100 m² (14 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2011
Dispunere P+4
Etaj 2
Nr. balcoane 2
Lift Nu
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Inchiriat Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor - 3 Camere - ID:119980 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare