De inchiriat apartament 3 camere cu terasa Dorobanti (Piata), Bucuresti

1.700 EUR / lună
445.000 EUR
ID: 119988
12 Ianuarie 2024
Descriere

Apartament situat langa Piata Dorobanti

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere situat la parterul unui imobil, intr-o zona rezidentiala, calma, cu verdeata, la 2 minute de Piata Dorobanti.

Proprietatea include si un loc de parcare subteran.

Apartamentul are o suprafata de 110 mp si este format dintr-un living spatios si luminos cu acces la gradina si terasa, 2 dormitoare, baie, bucatarie si hol.

Zona in care se afla apartamentul este una foarte cautata, cu o multitudine de restaurante, cafenele și localuri elegante. Aici se gasesc o gama variata de bucatarii internationale și locale, de la restaurante fine dining la bistrouri și cafenele renumite si primitoare.

Zona Dorobanti are si numeroase buticuri de moda, magazine de lux si concept stores cu branduri de renume, designeri locali și o varietate de produse fashion. De asemenea, este înconjurata de parcuri si spatii verzi, precum Parcul Floreasca sau Parcul Kiseleff, ce sunt destinatii populare pentru plimbari, jogging si relaxare in aer liber.

Cartierul Dorobanti este bine conectat la reteaua de transport public, cu multe statii de autobuz si tramvai, ceea ce face accesul la alte parti de interes ale orașului usor si convenabil. Stația de autobuz Piața Dorobanți se află la doar 5 minute de mers pe jos iar stația de metrou Aviatorilor se află la 15 minute de mers pe jos.

Exista scoli si gradinite prestigioase in apropiere, ceea ce face zona atractiva pentru familii. Zona emana o atmosfera de prestigiu si rafinament, fiind preferata de oameni de afaceri, diplomati si profesionisti din diverse domenii.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 82 m² (21 EUR / m²)
Suprafață construită 110 m² (15 EUR / m²)
Gradină privată: -
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2008
Dispunere 1S+P+2+M
Etaj Parter
Nr. balcoane 1
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 3 Camere in Dorobanti de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare