De inchiriat Apartament cu 3 camere langa Parcul Herastrau si Metrou

1.600 EUR / lună
ID: 30011
21 Octombrie 2021
Descriere

Apartament mobilat si utilat cu loc de parcare subteran

Va prezentam un apartament elegant cu 3 camere localizat in zona Aviatorilor, la 5 minute de Parcul Herastrau, Parcul Kiseleff si statia de metrou Aviatorilor.

La 5 minute de Parcul Herastrau, Parcul Kiseleff si metrou Aviatorilor

Compartimentarea este moderna si eficienta: 2 dormitoare luminoase, living spatios modern, bucatarie deschisa si utilata, 2 bai si balcon cu vedere catre verdeata din jur.

Apartamentul este complet mobilat si utilat cu tot ce este necesar confortului dvs., asigurand un trai modern si activ. Printre facilitati se mai numara si un loc de parcare la demisol.

Proprietatea este spatioasa, avand suprafata de 140 mp, este amplasata la etajul 3 din 4 intr-un imobil cu lift. Apartamentul beneficiaza si de alarma.

Situat intr-una dintre cele mai exclusiviste si cautate zone rezidentiale ale capitalei, acesta proprietate reprezinta o oportunitate din privinta suprafetei generoase si a locatiei premium.

Aceasta zona rezidentiala prezinta acces rapid la parcul Herastrau, spatii comerciale si institutii de invatamant de top, cat despre mijloacele de transport in comun, in proximitate se afla statia de metrou Aviatorilor.

In vecinatate se afla cartierul Floreasca, unde se gasesc multe restaurante si cafenele cu un aer boem, si nu in ultimul rand, zona face legatura rapida si cu cartierul office Pipera, unde se afla numeroase cladiri de birouri.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 137 m² (12 EUR / m²)
Suprafață construită 140 m² (11 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2001
Dispunere 1S+DS+HP+4
Etaj 3
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Costul mediu al
utilităților pe lună
100.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 3 Camere Langa Parcul Herastrau si Metrou de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne