De inchiriat apartament 3 camere premium cu terasa si parcare subterana One Herastrau Towers, Aviatiei Nord, Bucuresti


ID: 101747
27 Octombrie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartament aflat la cateva minute de Parc Herastrau

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament cu 3 camere si o suprafata totala de 150mp, situat la etajul 6 al celui mai nou si exclusivist ansamblu rezidenţial, ONE Herastrau Towers, din nordul Capitalei, zona Herastrau Aviatiei.

Finisajele interioare si mobilierul respecta cele mai inalte standarde de calitate, iar imbinarea culorilor si a texturilor ofera confort si intimitate. Printre brandurile de renume de care beneficiaza acest apartament sunt: Rovere, unul dintre brandurile exclusiviste de mobilier de pe piata autohtona, obiecte sanitare Villeroy& Boch, utilat integral Electrolux (masina de spalat vase/rufe, uscator), climatizare centralizata Daikin cu sistem VRV etc.

Apartamentul este complet mobilat si utilat cu produse premium.

Apartamentul spatios are o suprafata utila de 130 mp, si se imparte intr-un living spatios cu zona de dining si bucatarie open space, 2 dormitoare, o baie si o terasa spatioasa de 24 mp.

Complexul in care se afla apartamentul, One Herastrau Towers ofera o vedere panoramică asupra lacului Herastrau si a zonei de Nord a Bucurestiului. Este un complex mixt care include atat spatii rezidentiale si de birouri, cat si spatii comerciale care deservesc atat rezidentilor, cat si celor care isi desfasoară activitatea in zona sau pur si simplu sunt in trecere. Complexul a primit certificarea “Green Homes Certification”, care marcheaza norme superioare de performanta si sustenabilitate.

Alte beneficii ale complexului sunt cele 2 niveluri de parcare subterane, paza permanenta 24/7, sistemul de supraveghere video integrat etc.

Zona in care se afla apartamentul este una dintre cele mai exclusiviste si ravnite din Bucuresti, fiind inconjurata de cartierele Floreasca, Herastrau si Baneasa, fiind nu doar un loc perfect pentru locuinta ta, ci si pentru un stil de viata ideal.

Parcul Herastrau, cel mai mare parc din capitala, care se afla la cateva minute distanta, este renumit pentru restaurantele, cluburile și cafenelele sale. Acesta faciliteaza si incurajeaza sporturile in aer liber si activitatile de relaxare, fiind un mediu sigur si minunat pentru familiile cu copii.

De asemenea, in imediata apropiere a complexului se gasesc restaurante si cafenele de top din zona de nord, dar si magazine, sali de sport, gradinite, sucursale de banci, etc, tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil.

Pentru o mai mare varietate de magazine, restaurante si activitati recreative, avem Promenada Mall care se afla la 6 minute de mers cu masina, si Baneasa Shopping City, care se afla la aproximativ 10 minute de mers cu masina.

Statia de metrou Aurel Vlaicu se afla la o plimbare de 17 minute, ceea ce reprezinta un mare avantaj si usureaza transportul catre zonele de interes din Bucuresti.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 130 m² (15 EUR / m²)
Suprafață construită 150 m² (13 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2021
Dispunere 3S+P+10
Etaj 6
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament Premium 3 Camere in Herastrau de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare

Oferte Similare


de inchiriat apartament 4 camere #45118 - BLISS Imobiliare ID: 45118 - 28 Martie 2024

De inchiriat apartament 4 camere
Aviatiei, Bucuresti

2.000 EUR / lună
  • Apartament
  • Parter
  • 4 Camere
  • In bloc
  • 140 m²
  • Construit 2010
de inchiriat apartament 3 camere #109466 - BLISS Imobiliare ID: 109466 - 28 Martie 2024

De inchiriat apartament 3 camere
One Herastrau Towers, Aviatiei Nord, Bucuresti

2.100 EUR +TVA / lună
  • Apartament
  • Etaj 8 / 2S+P+12
  • 3 Camere
  • In bloc
  • 115 m²
  • Construit 2021
de inchiriat apartament 4 camere #34939 - BLISS Imobiliare ID: 34939 - 28 Martie 2024

De inchiriat apartament 4 camere
North Area Lake View, Aviatiei Sud, Bucuresti

2.000 EUR / lună
  • Apartament
  • Etaj 6 / 1S+P+9
  • 4 Camere
  • In bloc
  • 150 m²
  • Construit 2009