De inchiriat apartament 3 camere in zona centrala Unirii Est, Bucuresti

900 EUR / lună
ID: 109000
15 Februarie 2024
Descriere

Apartament modern mobilat si utilat in centrul Bucurestiului

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament premium superb de 3 camere, semidecomandat, complet mobilat si utilat, situat pe Bulevardul Unirii, in centrul Bucurestiului. Apartamentul are o suprafata utila de 90 mp si este impartit in: living modern si spatios cu zona de dining si bucatarie open space complet echipata, 2 dormitoare, un dressing, o baie si doua balcoane.

Apartamentul se afla intr-o zona cu acces facil la multe zone de interes.

Situat intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia, langa intersectia dintre Bulevardul Unirii si Strada Nerva Traian, apartamentul este perfect pentru persoane cu un stil de viata activ, ce vor sa fie conectate la tot ce este nevoie pentru un trai confortabil.

In jurul cladirii se afla mai multe statii de autobuz si tramvai, punctul de intalnire a liniilor de STB (printre care 104, 123, 133, 23, 27, 19) ce ajung rapid in alte zone de mare interes din Bucuresti. De asemenea, statiile de metrou Piata Unirii sau Timpuri Noi se afla la 15 minute de mers pe jos, iar statia de metrou Dristor la 20 minute.

In zona se gasesc numeroase magazine Mega Image, bacanii, farmacii, cafenele, restaurante, saloane de infrumusetare, sucursale bancare, clinici si sali de fitness.

Peste strada, pe Nerva Traian, se gasesc si o piata volanta, un comedy club si Beraria Centrala, iar Bucuresti Mall se afla la 10 minute de mers pe jos pe Calea Vitan.

Vederea apartamentului este spre sud, in spatele blocului, fiind ferit astfel de zgomotul traficului de pe bulevard.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 90 m² (10 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1992
Dispunere P+10
Etaj 5
Nr. balcoane 2
Lift Da
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 3 Camere in Zona Unirii de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare