De vanzare apartament 3 camere Dorobanti Beller, Bucuresti

435.000 EUR

În colaborare cu o altă agenție

ID: 121440
28 Aprilie 2024
Descriere

Apartament in vila, Primaverii.

Primaverii a fost, este si va fi cel mai prestigios cartier al Bucurestiului. Din acest motiv, casele, apartamentele si terenurile din acest cartier sunt cele mai cautate din piata imobiliara. Toate acestea din multe motive, dintre care amintim cateva: aici gasim resedintele oficiale prezidentiale trecute si actuale, resedintele si reprezentantele diplomatice cele mai importante, sediile si reprezentantele multor entitati economice si sociale, resedinte private ale multora dintre diplomati, politicieni, oameni de afaceri si personalitati culturale. Un alt motiv este asezarea cartierului intre doua dintre cele mai mari lacuri si parcuri ale zonei de NORD: Herastrau si Floreasca; totodata accesul facil spre aeroport sau spre centrul Capitalei, infrastructura si facilitatile sociale: scoli si gradinite de stat sau private, clinici medicale, zone comerciale, etc.

Asadar alege ce este mai bun pentru familia ta: acest apartament in vila din Cartierul Primaverii, situat la o distanta de mers pe jos de TVR, Parcul Herastrau, metrou Aviatorilor, cafenele, restaurante, Piata Dorobanti si alte puncte de interes din zona.

Proprietatea propusa spre vanzare este compusa dintr-un apartament cu 3 camere si multiple dependinte: 2 bai, 2 balcoane, 1 terasa la bucatarie, camera de serviciu in mansarda, boxa la subsol si foarte important: un garaj exterior. Este singur pe etaj, are intrare individuala direct de la parter, iar vila are un regim mic de inaltime: demisol, parter si etaj, avand in total trei proprietati. Impreuna cu apartamentul se vand si 100mp de teren in proprietate plus o cota indiviza din terenul intregii proprietati in suprafata de 412mp si o cota din partile comune ale imobilului.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale achizitiei acestei proprietati este faptul ca puteti sa va amenajati apartamentul asa cum va place-in prezent acesta fiind nerenovat. Am atasat printre fotografii planul apartamentului si o propunere de reorganizare a acestuia.

Situatia juridica a proprietatii este clara, fara sarcini sau litigii, este intabulata in Cartea Funciara si este pregatita 100% de vanzare.

Asadar, reamintesc pe scurt: se vinde o proprietate in Cartierul Primaverii, ceva rar, deosebit si care poate fi viitoarea ta resedinta !

Detalii proprietate
Stare Trebuie renovata
Nr. camere 3
Suprafață utilă 124 m² (3.508 EUR / m²)
Suprafață construită 134 m² (3.246 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Circular
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Vila
An construcție 1928
Clădire renovată 1975
Dispunere DS+HP+1
Etaj 1
Nr. balcoane 2
Parcare afară 1
Nr. depozite 1
Facilități
Nemobilat
general.heating_types_4
Potrivit pentru birou

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor - 3 Camere - ID:121440 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne