De vanzare apartament 3 camere VitaBella Residence, Pipera, Bucuresti / Ilfov


În colaborare cu o altă agenție

ID: 108560
3 Ianuarie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Informații despre prețuri
  • 200.000 EUR - Apartament
  • 15.000 EUR - Parcare subterană la -1
Descriere

Apartament modern de 3 camere situat in complexul rezidential Vita Bella. Cu o pozitie excelenta in zona Pipera, situat in imediata proximitate a scolii Americane, apartamentul propune si o suprafata utila totala mai mult decat generoasa, acesta fiind o imbinare perfecta intre un interior aerisit cu o suprafata utila de peste 107mp si o terasa extrem de generoasa de aproximativ 91mp, astfel suprafata utila totala fiind de aproximtaiv 198mp.

Situat la etajul 5, apartamentul propune si un view interesant catre padurea Baneasa aflata in apropiere, insa in acelasi timp, este ferit de traficul Bulevardului Pipera datorita faptului ca nu se regaseste in scara dinspre acest bulevard.

In pretul de achizitie este inclusa o boxa dar si dressingurile si mobilierul facut specific pe dimensiunile acestui apartament (ex bucataria).

Nu sunt incluse in pret cele 2 locuri de parcare aflate in subteran, ce pot fi achizitionate separat.

Interiorul beneficiaza de un hol generos, 2 dormitoare (dintre care matrimonialul cu dressing si baie proprie), dar si o zona de living dining si bucatarie de aproape 50mp.

Un alt beneficiu de luat in considerare este si faptul ca acest complex beneficiaza de un loc de joaca pentru copii generos. Daca sunteti in cautarea unui apartament aerisit cu spatii aerisite si generoase si doriti sa beneficiati de o terasa de dimensiuni peste medie, aceasta proprietate poate fi o alegere excelenta. Optiunea este una excelenta atat datorita spatiilor largi cat si a zonei, aceasta oferind printe altele: nenumarate scoli si gradinite private, aer de calitate datorita padurii Baneasa aflate in apropiere, mijloace de transport in comun, dar si acces facil catre zona de Nord a Bucurestiului (zona Aviatiei/Nordului/Mall Promenada aflandu-se la 10-15 minute distanta in functie de trafic), zonele de munte sau litoral sau aeroportul Otopeni aflat la aproximativ 15 minute distanta. Pentru alte detalii si stabilirea unei vizionari va stam la dispozitie 24/7.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 107 m² (1.869 EUR / m²)
Suprafață construită 198 m² (1.010 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
Dispunere
Etaj 5
Nr. balcoane 1
Facilități
Semi-mobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 3 Camere - ID:108560 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare