De vanzare Apartament cu 4 camere si vedere panoramica Piata Unirii Unirii (Piata), Bucuresti

ID: 97073
28 Septembrie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Tur virtual
Descriere

Apartament spatios cu 102 mp, cu finisaje premium noi

Va prezentam un apartament spatios cu 3 camere (transformat din 4 camere) si vedere panoramica superba asupra Splaiului Unirii si Bibliotecii Nationale a Romaniei. Locatia este premium, in centrul orasului, aproape de tot ce conteaza pentru tine si confortul tau.

Situat ultracentral, zona Piata Unirii cu acces rapid la Metrou Unirii

Apartamentul este extrem de spatios, cu suprafata utila de 102 mp si totala de 106.46 mp, cu o compartimentare moderna: bucatarie si zona de zi (living-room) open-space, 2 dormitoare, 2 bai si o logie cu suprafata de 4.42 mp.

Bucataria este deschisa, modern echipata si utilata, dispune de un bar cochet unde poti servi un pahar de vin alaturi de cei dragi. Finisajele sunt de calitate, noi (recent renovat) iar ferestrele sunt mari, apartamentul fiind astfel foarte luminos.

Proprietatea este nemobilata, situata la etajul 6/8 in zona Piata Unirii, avand vedere de ansamblu spre Manastirea Radu Voda, vegetatia si arhitectura impresionanta a zonei.

Locatia excelenta in inima capitalei faciliteaza accesul la cele mai importante repere: Centrul Vechi, Piata Unirii, Universitate, Cismigiu, Parcul Izvor, Parc Tineretului, Piata Victoriei, dar si la club, gradinita, scoala, liceu, pista bicicleta sau shopping center.

Renumita pentru exclusivitatea ei, in zona veti gasi restaurante, boutique-uri, shop-uri, terase, cafenele boeme si pline de viata, centre culturale si muzee, parcuri si gradini!

Transportul se gaseste la orice pas, fie ca este vorba de linie de autobuz sau tramvai, iar Metrou Unirii este la cateva minute distanta, cu magistralele M1, M2 M3, care au acces catre orice zona a Bucurestiului.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 102 m² (2.451 EUR / m²)
Suprafață construită 106,5 m² (2.348 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1993
Dispunere P+8
Etaj 6
Nr. balcoane 1
Lift Da
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 4 Camere Zona Piata Unirii de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne