De inchiriat apartament 4 camere de 175 mp cu terasa Dorobanti Capitale, Bucuresti


ID: 118250
14 Septembrie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartament aflat la cateva minute de Piata Victoriei

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere foarte spatios, situat in una din cele mai luxoase si exclusiviste zone din Bucuresti, zona Dorobanti Capitale.

Apartamentul este semimobilat si utilat cu tot ce este nevoie.

Acesta are ferestre inalte si mari, astfel ca va veti putea bucura de lumina naturala pe tot parcusul zilei si veti reduce considerabil consumul energiei electrice, acest apartament fiind astfel si eco-friendly.

Apartamentul spatios are o suprafata utila de 175 mp, ce se imparte in 3 dormitoare, un living spatios cu zona de dining, o bucatarie complet mobilata si utilata, 2 bai, iar pe langa acestea se mai adauga si o terasa spatioasa, perfecta pentru momente de relaxare in aer liber in intimitatea propriului camin.

Zona Dorobanti Capitale este una dintre cele mai exclusiviste si dorite zone din Bucuresti, datorita accesului usor la toate facilitatile si punctele de interes ale orasului. Zona este cunoscuta si pentru cladirile sale elegante, cu arhitecturi deosebite, pentru strazile curate, ingrijite si in linistite, in general, creandu-se astfel un mediu de trai placut.

Apartamentul se afla in apropiere de Parcul Herastrau, Parcul Floreasca, Parcul Kiseleff si Parcul Circului,  parcuri ce faciliteaza si incurajeaza sporturile in aer liber si activitatile de relaxare, fiind un mediu sigur si minunat pentru familiile cu copii. In plus, in Parcul Floreasca se regaseste si o piscina amenajata pentru relaxarea si petrecerea timpului liber, iar Parcul Herastrau, cel mai mare parc din capitala, este renumit pentru restaurantele, cluburile și cafenelele sale.

Datorita ambasadelor care se afla in apropiere, Dorobanți Capitale este cunoscuta pentru siguranta sa ridicata, ceea ce face ca aceasta zona sa fie atractiva pentru cei care cauta un mediu linistit si bine securizat. In ceea ce priveste educatia, aceasta zona centrala ofera si optiuni de invatamant, precum Colegiul National Ion Luca Caragiale, Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, Academia de Studii Economice, Colegiul National de Muzica George Enescu etc.

In apropiere se gasesc numeroase buticuri de moda, magazine de lux si concept stores cu branduri de renume, designeri locali și o varietate de produse fashion. De asemenea, zona este cunoscuta si pentru optiunile variate de restaurante, cafenele si cofetarii renumite, perfecte pentru intalniri si petrecerea timpului liber. 

Apartamentul se afla in apropiere de zona culturala si de divertisment a Capitalei, ce ofera o varietate de optiuni pentru a va bucura de evenimente, spectacole, muzee sau galerii de arta, precum Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, Muzeul Geologic National, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Muzeul National al Taranului Roman, Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu, iar lista continua. 

Unul dintre cele mai importante beneficii ale zonei este accesul facil la transportul public, cu statii de metrou, autobuze si tramvaie in apropiere, ceea ce va face ca deplasarea in intregul oras sa fie mai rapida si mai convenabila.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 175 m² (15 EUR / m²)
Suprafață construită 202 m² (13 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2002
Dispunere 1S+P+4
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Semi-mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 4 Camere in Dorobanti Capitale de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare