De inchiriat Apartament cu 4 camere in zona Dorobanti/Victoriei

2.600 EUR / lună
ID: 4819
7 Aprilie 2021
Descriere

Apartament central in complex rezidential cu paza

Apartament deosebit si spatios de 4 camere intr-un complex rezidential din zona Dorobanti/Victoriei, Washington Residence. Complexul beneficiaza de monitorizare video si servicii de paza 24/7.

Apartament cu loc de parcare si boxa depozitare subterane

Apartamentul este situat la etajul 2 din 4, intr-un bloc cu lift construit in 2007. Propietatea beneficiaza de loc de parcare si boxa de depozitare, ambele subterane.

Apartamentul are o suprafata utila de 160 mp si dispune de doua terase foarte generoase ce insumeaza o suprafata de 28 mp (aferente dormitoarelor) si este partial mobilat si utilat complet. Acesta este compus din: living spatios, bucatarie inchisa mobilata modern si echipata complet (masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cuptor electric, cuptor cu microunde, hota, plita pe gaz, combina frigorifica), 3 dormitoare (dormitorul matrimonial avand dressing mobilat), 2 bai si o baie de serviciu si cele 2 terase.

Propietatea beneficiaza deasemenea de instalatie de climatizare si centrala proprie.

Un alt beneficiu al acestui apartament este reprezentat de zona foarte frumoasa, linistita si sigura, cu acces rapid la centrul orasului, multiple statii de transport in comun (autobuze, statiile de metrou Piata Victoriei si Aviatorilor), restaurante, cafenele si alte puncte de interes precum Piata Dorobanti si Parcul Kiseleff.

 

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 170 m² (15 EUR / m²)
Suprafață construită 200 m² (13 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2006
Dispunere 1S+P+4
Etaj 2
Nr. balcoane 2
Lift Da
Parcare înăuntru 2
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 4 Camere, Zona Dorobanti de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare