De inchiriat Apartament, 4 camere mobilat Piata 1 Mai Parc Kiseleff Parcul Kiseleff, Bucuresti


ID: 93906
4 Noiembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament cu 4 camere decomandat langa Piata Victoriei

Apartament cochet foarte spatios, cu vedere panoramica, situat in zona Piata 1 Mai (Ion Mihalache) - Kiseleff - Clucerului. Apartamentul este decomandat, cu 4 camere,  mobilat si utilat .

Apartament 4 camere langa Consulatul Italiei si Parc Kiseleff

Amplasarea este deosebita, oferind acces rapid la transport public (autobuzele 300, 205, 282, tramvaie 45, 20), scoli si licee de prestigiu, magazine, piete, banci, farmacii, centre comerciale. Intretinerea este accesibila.

Apartamentul ofera un ambient placut, este proaspat zugravit, este situat la etajul 6 din 10 al unui bloc din 1984 cu structura de beton, foarte rezistent, curat si linistit, si are o suprafata totala de 110 mp, compusa din 3 dormitoare, din care unul mobilat, un living de 20 mp cu zona de dining.

Bucatarie este inchisa, complet mobilata si utilata, apartamentul are doua bai, din care una cu geam, un hol cu un dressing mare amenajat si doua debarale, doua balcoane inchise cu tamplarie termopan, din care unul se intinde pe suprafata unui dormitor si a bucatariei.

Dispune de spatii generoase de depozitare, este utilat cu frigider, aragaz, hota, masina de spalat, trei aparate aer conditionat si are ca imbunatatiri parchet de stejar bine ingrijit, recent raschetat si lacuit, gresie, faianta, ferestre termopan, usa metalica la intrare, usi interioare de lemn.

Mobila este noua, canapeaua fiind extensibila, un dormitor este mobilat complet cu pat dublu, 2 noptiere, comoda si sifonier, iar restul camerelor se pot mobila la cerere conform dorintelor si nevoilor chiriasilor.

Datorita spatiului generos si pozitiei centrale, este ideal pentru o familie care lucreaza de acasa sau pentru o familie activa.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață construită 110 m² (6 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1984
Dispunere 1S+P+10
Etaj 6
Nr. balcoane 2
Lift Da
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire de la oraș
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 4 Camere Piata 1 mai de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne