De inchiriat apartament 4 camere Complexul Rezidential Privighetorilor, Iancu Nicolae Baneasa Zoo, Bucuresti


ID: 91555
22 May 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartament cu 4 camere, 2 bai si o toaleta de serviciu, cu o suprafata utila de 140 mp, situat la etajul 4 in Complexul Rezidential Privighetorilor. Apartamentul dispune si de doua locuri de parcare.

Bucataria este complet mobilata si utilata cu cele mai noi electrocasnice, si dispune de fereastra pentru a facilita aerisirea. Rezidenta beneficiaza de multiple spatii de depozitare, totul pentru a facilita traiul si spori confortul tau.

Complet mobilat si utilat, apartamentul beneficiaza de mobila de calitate, avand o amenajare cu o atmosfera calda si primitoare, insa moderna. Printre facilitati se mai numara si un loc de parcare exterior.

Amplasat la etajul 4 intr-un imobil cu regim de inaltime S+P+7E, care beneficiaza de lift. Constructia a fost realizata cu materiale de calitate, fiind finalizata in anul 2010. Toate apartamentele ce apartin complexului dispun de finisaje si dotari lux.

Ansamblul rezidential Privighetorilor

Amplasat la limita de est a noului mini-oras Baneasa Rezidential, delimitat prin strada de acces de acest proiect, ansamblul va beneficia, datorita acestei invecinari, de toate avantajele si facilitatile aflate in apropiere : spatii verzi, parcuri, piste de jogging, gradinite si locuri de joaca pentru copii, precum si de acces rapid la Galeria Comerciala Feeria, hypermarketul Carrefour, Metro, Mobexpert, Ikea, Motor City.

Ansamblul rezidential Privighetorilor este dezvoltat pe o suprafata de teren de 5.500 mp, iar suprafata desfasurata construita este de aproximativ 20.000 mp.

Ansamblul este format din 4 blocuri dispuse D+P+7, totalizand 172 de apartamente : garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere.

Dotari edilitare private:

  • acces paza;
  • sisteme de securitate;
  • spatii de depozitare subsol;
  • 110 locuri parcare subterane;
  • 41 locuri parcare exterior;
  • cai de acces largi.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 140 m² (7 EUR / m²)
Suprafață construită 180 m² (6 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2010
Dispunere 1S+P+7
Etaj 4
Nr. balcoane 2
Lift Da
Parcare afară 2
Clasa de risc seismic Neclasificat
De la dezvoltator Da
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Inchiriat Iancu Nicolae | Pipera - 4 Camere - ID:91555 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare