De inchiriat apartament 4 camere de tip duplex cu terasa mare Unirii-Udriste, Bucuresti

1.100 EUR / lună
ID: 119354
2 Martie 2024
Descriere

Apartament situat aproape de Piata Unirii

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament de tip duplex de 4 camere, situat la etajele 8 si 9 intr-un imobil din zona ultracentrala Unirii-Udriste.

Acesta dispune de o terasa mare cu vedere libera catre Palatul Poporului.

Este un apartament spatios, cu o suprafata de 130 mp si se imparte in felul urmator: living, 3 dormitoare, o bucatarie generoasa si inchisa cu debara separata, 2 bai, cate una pe fiecare etaj, una avand cabina de dus, iar cealalta cada. De asemenea, fiecare dormitor dispune si de cate un balcon. 

Acesta este complet mobilat cu mobilier marca Mobexpert si utilat modern cu produse de inalta calitate.

Zona Unirii, in care se afla apartamentul, este printre cele mai cautate zone rezidentiale, standardele de trai fiind la un nivel sporit, toate acestea datorandu-se factorului istoric, dar si al contextului social-cultural ce asigura o varietate de spatii comerciale, precum restaurante sau magazine.

Proximitatea fata de Bulevardul Unirii si Centrul Vechi reprezinta unul dintre avantajele acestei locuinte, optiunile pentru recreere fiind nenumarate: restaurante, cafenele, terase, centre comerciale, etc.

In ceea ce priveste institutiile de invatamant, se regasesc in zona institutii de top precum Colegiul National ,,Matei Basarab'' aflat la 3 minute de mers pe jos, Liceul Teoretic Mihai Ionescu la 4 minute de mers pe jos, Colegiul National Ion Creanga, Universitatea Bucuresti la 19 minute de mers pe jos etc. 

Fiind o zona ultracentrala, zona Unirii este foarte bine conectata la transportul public, cu multiple statii de autobuz si tramvai la doar cateva minute de mers pe jos, si statiile de metrou Piata Unirii si Universitate la doar 10 si respectiv 15 minute de mers pe jos.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 130 m² (8 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
Dispunere P+9
Etaj 8
Nr. balcoane 2
Lift Da
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire de la oraș
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 4 Camere in Zona Unirii Udriste de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne