De inchiriat apartament 4 camere Unirii

1.250 EUR / lună
ID: 91030
13 Mai 2021
Descriere

Apartament de 4 camere localizat la etajul 7 al unui bloc dat in folosinta in anul 2020, situat stradal in apropiere  de Unirea Shopping Mall, statia de metrou Unirii si  de Centrul Vechi. Imobilul dispune de parcare atat supraterana cat si subterana.

Blocul beneficiază de finisaje premium: marmură naturală, faţadă ventilată, tâmplărie tripan cu filtru low E termoizolanta Qfort, două lifturi, monitorizare video interioara si exterioara si sisteme automate de alarma si stingerea incendiului.

Blocul a fost construit pe cadre de beton armat, compartimentările exterioare fiind din cărămindă tip Porotherm, marca Wienerberger şi este conform cu toate standardele actuale, inclusiv adăpost ALA.

Apartamentul este complet mobilat si utilat. O camera ofera posibilitatea amenajarii unui spatiu de birou sau camera de joaca pentru copii.

Echipamentele electrocasnice sunt din gama de top (AEG, Electrolux): frigider, maşină de spălat vase, maşină de spălat rufe, hota, plită gaz şi cuptor electric, aer conditionat Gree in toate camerele si incalzire electrica suplimentara in pardoseala bai. Sistem de incalzire in condensatie premium Buderus cu termostat wireless.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 117 m² (11 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2020
Dispunere 1S+P+10
Etaj 7
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare afară 1
De la dezvoltator Nu
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Inchiriat Unirii - 4 Camere - ID:91030 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare