De vanzare Apartament spatios cu 4 camere langa Parc Herastrau Herastrau, Bucuresti

1.990 EUR / lună
479.900 EUR
ID: 47550
16 Martie 2024
Descriere

Complet mobilat si utilat cu 2 locuri de parcare si boxa

Va prezentam un apartament spatios cu 4 camere, situat intr-o locatie premium a orasului: la aproximativ 7 minute de mers pe jos de Parcul Herastrau, si 10-15 minute de mers pe jos (sau 5 min cu masina) pana la Mall Promenada si statia de metrou Aurel Vlaicu.

La 7 min de Parcul Herastrau si 10 min de Mall Promenada si Metrou

Apartamentul este decomandat, are o suprafata utila de 145 mp, avand o compartimentare dispusa astfel: living open-space, extrem de generos, si bucatarie, 3 bai (dintre care una matrimoniala cu chiuveta dubla si jacuzzi), 3 dormitoare, 2 terase generoase cu suprafata de 13 mp.

Este mobilat si utilat complet, cu tot ce iti trebuie, inclusiv cu unitati de aer conditionat in fiecare camera. Printre facilitati se mai numara 2 locuri de parcare in garajul subteran, iar suprateran mai sunt 6 locuri de parcare disponibile, ale imobilului. De asemenea, beneficiaza de loc de depozitare suplimentar la subsol. 

Imobilul este o constructie calitativa, finalizata in anul 2006, cu doar 2 apartamente pe fiecare etaj si un penthouse la ultimul etaj, acesta avand in total 9 apartamente. Accesul se realizeaza direct la nivelul -1 prin intermediul liftului.

Strada este linistita si verde. In capatul aleii, la 50 metri distanta de proprietate este Carrefour Market, Piraeus Bank, iar la 20 de metri, intr-un alt imobil, este sala de fitness, cabinet stomatologic, etc.

Aceasta zona rezidentiala prezinta acces rapid la parcul Herastrau, spatii comerciale si institutii de invatamant de top, cat despre mijloacele de transport in comun, in proximitate se afla statia de metrou Aviatorilor.

In vecinatate se afla zona Dorobanti si cartierul Floreasca, unde se gasesc multe restaurante si cafenele cu un aer boem, si nu in ultimul rand, zona face legatura rapida si cu cartierul office Pipera, unde se afla numeroase cladiri de birouri.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 145 m² (3.310 EUR / m²)
Suprafață construită 180 m² (2.666 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2011
Dispunere 1S+P+6
Etaj 1
Nr. balcoane 2
Lift Da
Parcare înăuntru 2
Nr. depozite 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 4 Camere Parc Herastrau de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne