De vanzare Apartament de 186mp 4 camere cu terasă și acces piscină Complex Amfiteatru Pipera Iancu Nicolae, Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov

ID: 105286
18 Aprilie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament luminos cu sală de fitness, zonă de lounge

Apartament in Complex Amfiteatru, este un apartament de calitate, care beneficiaza de toata gama de facilitati aferente (piscina exterioara, sala de fitness, zona de lounge, parcare subterana, lift din zona garajului subteran, paza permanenta si sistem de monitorizare video, control acces auto). Este pozitionat intr-o zona de interes imobiliar, pe strada Erou Iancu Nicolae, la cateva minute de Padurea Baneasa si Gradina Zoologica Bucuresti.

Aproape de Pădurea și Grădina Zoologică Băneasa, școli internaționale

Accesul in ansamblul rezidential Amfiteatru se face direct din strada Erou Iancu Nicolae prin zona de control acces auto. Ansamblul este organizat in 3 imobile independente, fiecare constructie având câte 10 apartamente, dispuse pe cate 3 nivele. Constructiile sunt orientate catre E, S-E, in semicerc, avand ca punct central piscina exterioara a ansamblului.

La etajul 2 al primei clădiri, găsim apartamentul promovat. Original, apartamentul este organizat foarte bine pe o suprafata utila de 186 mp, cu 3 dormitoare, o camera de zi, bucatarie, 3 grupuri sanitare si terasa cu vedere catre curtea interioara.

Compartimentare apartament 4 camere Complex Amfiteatru – Strada Erou Iancu Nicolae

Imobilul propus spre vanzare apartament in Complex Amfiteatru ofera posibilitatea unei bune organizari a traiului cotidian. Imediat, in dreapta holului de acces, gasim o camera ce poate fi amenajata ca un birou. In funcție de nevoia de spațiu, se poate organiza si un dormitor. Aceasta camera are lângă ea, pe hol, un grup sanitar dotat cu dus.

Inaintand pe holul principal al apartamentului, observam ca are amenajate numeroase spatii de depozitare inchise. In continuare, suntem intampinati de spatiul generos si scaldat in lumina naturala al camerei de zi. De aici se face trecerea in bucatarie printr-o usa glisanta gandita intr-un perete de sticla. Astfel incat, ambele incaperi, livingul si bucataria, comunica nestingherit. Din camera de zi avem o iesire catre terasa apartamentului in suprafata de 17 mp. De aici se vede in intregime curtea interioara a complexului, piscina si zona de lounge.

Dormitorul matrimonial este dotat cu un walk-in dressing individual si baie matiomoniala. Invecinat, avem al treilea dormitor, deservit de cea de a treia baie. Cu siguranta, si in cazul acestor doua camere, ne bucuram de spatiile mari vitrate care asigura iluminarea naturala a incaperilor.

Pe langa beneficiile oferite de apartamentul in sine, locatarii complexului Amfiteatru (Strada Erou Iancu Nicolae) au acces liber la piscina, sala de fitness, zona de lounge, locul de joaca pentru copii.

Complexul Amfiteatru este pozitionat la doar cateva minute de condus fata de zona comerciala Baneasa (Carrefour, Metro, Mega Image, Bricostore, Ikea etc), Jolie Ville Galleria, Liceul Francez, Avenor College, British School, Gradina Zoologica, Padurea Baneasa, scolile, gradinitele si restaurantele din zona Erou Iancu Nicolae si cluburi sportive.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 186 m² (1.758 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2008
Dispunere 1S+P+3
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 4 Camere Complex Amfiteatru de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne