De vanzare apartament cu 4 camere, boxă și 2 locuri de parcare subterane Ibiza Sol Pipera, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov

ID: 116044
12 Iulie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartament cu grădină situat în complex rezidențial cu 2 piscine.

Apartament spațios și luminos cu 4 camere, amplasat la parter, într-un bloc cu 2 etaje construit în 2009, situat în complexul rezidențial Ibiza Sol.

Poziționat excelent în spatele Școlii Americane din București (AISB).

Apartamentul are suprafața utilă de 121 mp, este compus din living, zonă de dining, bucătărie închisă echipată, 3 dormitoare, 2 băi și o terasă generoasă de 22 mp.

Beneficiază de grădină proprie de 50 mp, centrală termică proprie, aer condiționat, o boxă și loc dublu de parcare în subteran.

Ansamblul rezidential este excelent pentru o familie cu copii, dispune de 8.000 mp de spatii comune. Zona comună centrală are 2 piscine în aer liber securizate și diferite opțiuni de divertisment pentru copii ( teren de baschet, minigolf, loc de joacă, leagăn).

Școlile internaționale Olga Gudynn, British School, Cambridge School și centrul comercial Jolie Ville se află la doar câteva minute de condus. Stația de autobuz se află la doar 8 minute de mers pe jos, autobuzele au conexiune directă cu stația de metrou Pipera.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 121 m² (2.463 EUR / m²)
Suprafață construită 144 m² (2.069 EUR / m²)
Gradină privată: 50 m²
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2009
Dispunere 1S+P+2+M
Etaj Parter
Nr. balcoane 1
Parcare înăuntru 2
Nr. depozite 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 4 Camere Ibiza sol de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare