De vanzare apartament 4 camere spatios Insieme Residenziale, Iancu Nicolae British School Bucharest, Bucuresti

1.800 EUR +TVA / lună
279.000 EUR
ID: 116638
22 August 2023
Descriere

Apartament aflat in apropierea scolilor de top din zona de Nord

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere, situat in complexul rezidential Insieme Residence, Pipera, care este pazit si inchis cu bariera.

Locația proprietății este excepțională.

Apartamentul este situat intre zona Iancu Nicolae si Scoala Americana, iar pe o rază de 2 kilometri avem nu mai puțin de 7 centre educaționale, școli, grădinițe și after school pentru copii. Acestea includ Școala Internațională Olga Gudynn și British School of Bucharest, Kids Kingdom Kindergarden, Mark Twain International School, etc.

Zona in care se afla apartamentul este una foarte cautata, datorita accesului rapid la facilitati si servicii de calitate superioara. Incepand de la afaceri locale, printre care magazine, bacanii, cafenele, restaurante, sali de fitness, saloane de infrumusetare, clinici (estetice, medicale, stomatologice si veterinare), spalatorii si service-uri auto etc, pana la centre mari comerciale, precum Jollie Ville, Strip Mall, Baneasa Shopping City sau Promenada Mall, zona Pipera ofera tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil. 

Din apartament avem o vedere neobstrucționată asupra pădurii, iar distanța față de drumuri aglomerate precum Bulevardul Pipera asigură liniște în casă sau pe balcon.

Apartamentul are patru camere, dintre care 3 dormitoare si un living open space cu bucatarie. Două dintre dormitoare au propriul lor dressing și baie proprie.

Apartamentul este ideal pentru o familie cu copii, dar si pentru un cuplu dinamic, care isi doreste suficient spatiu de locuit combinat cu munca/hobby.

Unul dintre dormitoare poate fi ușor transformat într-o cameră de birou sau de hobby și nu va afecta intimitatea celorlalte două dormitoare.

Apartamentul a fost renovat complet la inceputul anului 2023 si este gata de mutat in orice moment.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 119 m² (2.345 EUR / m²)
Suprafață construită 124 m² (2.250 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2023
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2010
Dispunere 1S+P+5
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 4 Camere in Zona Iancu Nicolae de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne