De vanzare apartament 4 camere cu 2 locuri de parcare si vedere spre padure Cartier Greenfield 1, Baneasa Padure, Bucuresti

220.000 EUR
ID: 118648
25 Octombrie 2023
Descriere

Apartament situat la 15 minute de Baneasa Shopping City

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere, situat in Complexul Greenfield Baneasa.

Este un apartament spatios si luminos, cu vedere superba spre padure.

Are o suprafata totala de 102 mp si se imparte in 3 dormitoare, 2 bai, o bucatarie, living, grup sanitar si o terasa spatioasa de aproape 13 mp. Apartamentul este complet mobilat si utilat, cu mobilier si electrocasnice de buna calitate. 

In ceea ce priveste confortul termic, locuinta este dotata cu centrala proprie Viessmann, incalzire prin pardoseala, tamplarie PVC cu geamuri termopan, rulouri exterioare, plase de tantari si aer conditionat Daikin.

Apartamentul dispune si de 2 locuri de parcare supraterane.

Greenfield este un complex rezidential situat in vecinatatea Padurii Baneasa, imbratisat de 900 de hectare de padure, ce ofera o multime de facilitati atat in interiorul ansamblului cat si in imediata vecinatate a acestuia.

Complexul dispune de centru comercial, supermarketuri, restaurante, wellness, parcuri si locuri de joaca pentru copii, paza permanenta, iluminat exterior, cabinete medicale etc. De asemenea, acesta dispune de o statie de monitorizare a aerului, amplasata in interiorul cartierului. Aceasta statie arata ca aerul din arealul ansamblului inregistreaza valori mult mai bune comparativ cu centrul sau cu alte cartiere ale Capitalei, valori identificate de regula in orasele de munte situate la peste 1000 de metri altitudine.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 89 m² (2.472 EUR / m²)
Suprafață construită 102 m² (2.157 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2017
Dispunere P+5
Etaj 3
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 4 Camere in Greenfield Baneasa de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne