De vanzare Apartament, spatios si luminos, elegant, Piata Romana Gradina Icoanei, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 98493
25 Octombrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Apartament, 4 camere, Piata Romana, Gradina Icoanei

Cand spui Bucuresti, te gandesti in primul rand la stralucirea lui interbelica, la locurile incarcate de istorie din centru, unde scriitori si artisti celebri au creat, au iubit, au trait, incercand sa aduca omagii vietii, istoriei, iubirii pentru acest oras, sa-l critice uneori, dar cu acea dojana blanda a parintelui iubitor.

Imobil cu un farmec deosebit, cu o intrare larga, maiestuoasa.

Intr-un imobil situat la confluenta unor puncte de intalnire celebre ale tuturor varstelor, respectiv Piata Romana si Gradina Icoanei, un apartament spatios si luminos, elegant, cum se construiau odata, isi doreste un nou stapan, care sa isi scrie povestea, in continuarea celor scrise de regizorul Geo Saizescu, actorul Ion Besoiu, academicianul Mihnea Gheorghiu, criticul literar Ovidiu Crohmalniceanu, scriitorul Marin Preda - poate cel mai iubit dintre pamanteni :), actrita Catinca Ralea, prozatorul Nicolae Tautu si multi altii.

Un imobil cu un farmec deosebit, cu o intrare larga, maiestuoasa, cu apartamente mari, organizate potrivit pentru traiul unei familii, avand si camere de serviciu, cum se obisnuia inainte pentru servitori.

Impletind vechiul cu noul, acest apartament a fost reconvertit intr-un elegant spatiu de birouri, unde isi desfasoara in prezent activitatea o companie de resurse umane.

Apartamentul poate fi achizitionat si ca investitie, acesta generand o chiria actuala ( redusa pe timp de pandemie) de 800 euro lunar sau poate fi cumparat si utilizat ca si locuinta, pentru o familie cu copii la Scoala Centrala, Scoala Germana, Scoala Franceza sau Colegiul Economic sau Academia de Studii Economice. Centrala proprie asigura apa calda si caldura, iar cele 4 aparate de aer conditionat ( in fiecare camera) racoresc in perioadele de canicula ce camera iti doresti.

La o plimbare de 5 minute gasim vestita piata Amzei, cu aroma patiseriilor traditionale si a vanzatorilor de paine cu maia si flori. Metroul completeaza lista de beneficii, iar parcurile Gradina Icoanei si Ioanid, cu gradinile de vara si restaurantele bune ce le marginesc, intregesc un stil de viata pe care l-ai putea avea locuind aici. La teatru mergi tot pe jos. Inainte sau dupa ce ai intrat si pe la Carturesti, care este la o aruncatura de bat.

Hai sa iti faci planurile de mutare!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 126,1 m² (1.277 EUR / m²)
Suprafață construită 136,1 m² (1.183 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2020
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1941
Clădire renovată 2020
Dispunere P+8
Etaj 1
Nr. balcoane 3
Lift Da
Clasa de risc seismic U2 Urgenta
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 4 Camere, Piata Romana de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne