De inchiriat apartament duplex 4 camere Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor

3.100 EUR / lună
ID: 88270
6 Aprilie 2021
Descriere

Apartament  modern si spatios cu 4 camere, localizat  in unul din cele mai exclusiviste proiecte rezidentiale din Capitala, One Charles de Gaulle, situat la parterul imobilului, finalizat in anul 2018, cu paza permanenta.
Prin locatie, concept si amenajare, acest apartament promite  linistea, relaxarea si siguranta.

Complexul rezidential care are un regim de inaltime de S+DS+P+3E+4 retras + etaj tehnic, doua deschideri, dintre care una chiar spre Piata Charles de Gaulle, concierge, paza 24h/24h, un design de interior elegant contemporan.

Apartamentul de tip duplex, complet mobilat si utilat, beneficiaza de finisaje top si este compus dintr-un living spatios si luminos, cu zona de dining Rovere Mobili si bucatarie Scavolini cu iesire pe terasa ce are o suprafata de 17 mp si un grup sanitar. Un dormitor matrimonial KARE Design cu zona de dressing si baie proprie (cu acces pe a doua terasa a apartamentului), un al doilea dormitor KARE Design cu dressing si baie proprie, un study room echipat cu un pat retractabil, hol cu spatii de depozitare/dressing-uri. Cele 3 dormitoare au acces pe terasa de 86 de mp. Apartamentul are incalzire in pardoseala si sistem de climatizare centralizat si dispune de 2 locuri de parcare in subteran.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață construită 129 m² (24 EUR / m²)
Gradină privată: -
Tipul apartamentului Apartament Duplex
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2018
Dispunere 1S+DS+HP+5
Etaj Parter
Nr. balcoane 2
Lift Da
Parcare înăuntru 2
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament Duplex de Inchiriat Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor - 4 Camere - ID:88270 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare