De vanzare Duplex Penthouse Modern cu 5 Camere Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov

330.000 EUR +TVA
ID: 119989
20 August 2024
Informații despre prețuri
  • 330.000 EUR - Apartament Duplex
  • 15.000 EUR - Parcare subterană la -1
  • *PLUS TVA
Descriere

172 mp Utili și Posibilități de Personalizare

Acest penthouse duplex este o oportunitate rară în zona Iancu Nicolae, oferind o suprafață totală de 190 mp și o suprafață utilă de 172 mp, desfășurată pe etajele 3 și 4. Predat în stadiul "la alb", proprietatea îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza locuința de vis. Dispune de facilități moderne precum încălzirea în pardoseală și ferestre din aluminiu cu geam tripan, asigurând atât confortul, cât și eficiența energetică.

Locuință Premium în Zona Iancu Nicolae

Situat în prestigioasa zonă Iancu Nicolae, acest penthouse beneficiază de proximitatea față de școli internaționale de top, centre comerciale și opțiuni de dining, făcându-l o alegere ideală pentru familii și profesioniști deopotrivă. Zona este cunoscută pentru străzile sale liniștite și pline de verdeață, având în același timp acces convenabil la centrul orașului, combinând liniștea suburbană cu confortul urban.

Cu o compartimentare generoasă și o locație premium, acest penthouse duplex reprezintă un amestec perfect de lux și funcționalitate, oferind potențialul de a crea un spațiu de locuit cu adevărat personalizat în una dintre cele mai dorite zone din București.

Detalii proprietate
Stare options.state_types_9
Nr. camere 5
Suprafață utilă 172 m² (1.919 EUR / m²)
Suprafață construită 190 m² (1.737 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament Duplex
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2022
Dispunere 1S+P+4
Etaj 2
Lift Da
De la dezvoltator Nu
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la clădire

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Duplex Penthouse Modern cu 5 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne