De inchiriat apartament penthouse 3 camere La GLOIRE Parc du LAC, Iancu Nicolae Baneasa Zoo, Bucuresti / Ilfov

2.000 EUR / lună
ID: 121649
10 Aprilie 2024
Descriere

Penthouse, situat in  La Gloire Parc Du Lac, Băneasa. Apartament penthouse,  3 camere, suprafata de 150mp, localizat la etajul 3/3. Apartamentul are o privelişte minunată, neîntreruptă, spre lac, din fiecare încăpere a sa. Designul interior este  extraordinar.

Piatra, oţelul, sticla şi betonul sunt îmblânzite de mult lemn masiv, draperii de in gros, covoare de lână şi o canapea de bumbac moale, moale. Curtea privată are 3000mp de gazon, plante decorative, locuri de odihnă şi o mică barcă cu vâsle la malul lacului. Garajul subteran permite încărcarea vehiculelor electrice.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 100 m² (20 EUR / m²)
Suprafață construită 150 m² (13 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament Penthouse
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2020
Dispunere P+3
Etaj 3
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament Penthouse de Inchiriat Iancu Nicolae | Pipera - 3 Camere - ID:121649 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne