De inchiriat Penthouse 4 camere de 187mp cu piscină și loc de parcare

3.500 EUR +TVA / lună
ID: 99208
12 Mai 2022
Descriere

Penthouse de lux cu grădină și terasă pe acoperiș de 198mp

Penthouse tip duplex cu 4 camere în Complexul Rezidențial Triana, situat pe Bulevardul Pipera.

Penthouse de lux aproape de școlile internaționale, mall-uri și pădure

Acesta este format din 3 dormitoare, un living spațios, o bucătărie utilată, două băi, două toalete pentru oaspeți și 2 terase superbe cu o suprafață de 20mp fiecare. Are acces la rooftop, suprafața acestuia fiind de 198mp.

Penthouse-ul dispune de o suprafață construită de 186mp, dintre care 157mp suprafață utilă, fiind amplasat la etajul 5, într-o clădire construită în 2020 cu configurația de 1S+P+5.

De asemenea, deține un loc de parcare subteran.

Complexul dispune de facilități precum: piscină, parcare subterană și supraterană, grădină spațioasă potrivită pentru relaxare, meditație sau pentru citit, loc de joacă pentru copii și sală de fitness.

Acesta se află în apropiere de școlile internaționale, anume: Școala Americană, British School, Lycee Francais, Mark Twain, Avenor. La câțiva pași regăsim și mall-uri precum: Băneasa Shopping City, Jolie Ville, Atlantis Club sau World Class la Jolie Ville.

De asemenea, Pădurea Băneasa se află în proximitate, unde puteți să vă plimbați sau să organizați picnicuri cu familia și prietenii.

Securitatea este asigurată de un sistem de control al accesului, securitate de 24/24 de ore și un sistem de supraveghere integrat perimetral 360 integrat.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 157,3 m² (22 EUR / m²)
Suprafață construită 185,7 m² (19 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament Penthouse
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2021
Dispunere 1S+P+5
Etaj 5
Nr. balcoane 2
Lift Da
De la dezvoltator Nu
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Penthouse 4 Camere in Complexul Triana de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne