De vanzare penthouse unic cu terase spațioase și garsonieră separată Universitate, Bucuresti

423.580 EUR
ID: 122738
6 June 2024
Descriere

Penthouse Vast în Inima Bucureștiului

Pășește în lumea vieții luxoase cu acest penthouse incredibil situat în inima înfloritoare a Bucureștiului!

Investește în Sanctuarul Tău Urban

Suntem încântați să vă prezentăm această proprietate gloriosă care este întruchiparea eleganței.

Această bijuterie reprezintă o incredibilă oportunitate de investiție! Potențialul său ca Airbnb este incontestabil. Estetica, facilitățile, spațiul și în primul rând locația se îmbină pentru a forma epitomul a ceea ce turiștii își doresc!

Cu o suprafață de peste 250 de metri pătrați construiți, urmează conceptul glamoros de open space. Alăturată corpului principal este și o garsonieră cochetă de 16 metri pătrați, la etajul următor, cu potențial de a deveni cameră de oaspeți și nu numai.

Camera de zi, dining-ul și zona de birou oferă o continuitate fără precedent datorită interconectării lor armonioasă și a alegerii fermecătoare de mobilier.

Dormitoarele rămân fidele viziunii artistice a celorlalte zone. A spune că sunt luminoase ar fi o subestimare, deoarece ferestrele late și înalte le transformă în băi de soare, perfecte pentru iubitorii de lumină naturală.

Estetica vintage și utilitățile moderne ale acestui loc creează o îmbinare spectaculoasă între clasic și modern, hrănind pasiunea celor cu gust.

Bucătăria și băile sunt complet mobilate cu crème de la crème a electrocasnicelor, gata de utilizare, în timp ce celelalte zone simt căldura șemineului primitor, transformând această casă într-un cămin.

Bijuteria acestui penthouse încă nu a fost descoperită! Cele DOUĂ terase de fiecare parte, una de 55 mp și una de 43 mp, oferă un farmec incontestabil acestei proprietăți.

Imaginându-ți întâlnirile sociale în nopțile răcoroase de vară cu prietenii și familia creează eforie în mintea oricui. Nopți de grătar, cocktailuri, muzică, sau chiar privind cerul nocturn plin de stele sunt privilegii de care te poți bucura pe aceste terase glorioase.

Dacă găzduirea întâlnirilor sociale nu este pe gustul tău, locația de top a acestui penthouse este răspunsul. Situat la doar câțiva pași distanță de Universitate, există opțiuni din care poți alege!

Teatrul Național București, Ateneul Român, Muzeul Național de Artă sunt toate la distanță de mers pe jos, iar în apropierea lor se află unele dintre cele mai bune restaurante pe care Bucureștiul le are de oferit.

Deși clădirea pe care se află această proprietate a fost construită în 1948, dorim să vă asigurăm că este programată pentru consolidare seismică, conform Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seisimic (A.M.C.C.R.S.), asigurând siguranța și garantând că valoarea generală va crește în cele din urmă.

Perfect pentru investiții și de asemenea excelent pentru a-i spune "acasă", acest penthouse impresionează prin versatilitatea sa. Zonele exterioare și interioare strălucesc datorită eleganței și luxului evident, dar, în același timp, inspiră și comoditate și eficiență.

Calitățile incontestabile și fără precedent fac acest penthouse unic în fiecare aspect!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 162 m² (2.615 EUR / m²)
Suprafață construită 277 m² (1.529 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament Penthouse
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1948
Dispunere 1S+P+10
Etaj 9
Nr. balcoane 4
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Nr. depozite 2
Clasa de risc seismic Rs II
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Penthouse Unic cu Garsoniera Separata, Universitate de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne