Vrei sa cumperi un imobil?

26 Martie 2020 • Imobiliare

Vrei sa cumperi un imobil?


Daca ai ajuns pe aceasta pagina, cu siguranta esti in cautarea unei proprietati potrivite pentru tine. Initial te invit sa vizualizezi ofertele listate pe site-ul nostru, iti garantez ca toate detaliile despre proprietati sunt verificate si actualizate, fotografiile sunt reale si informatiile corecte. Toate proprietatile afisate sunt disponibile pentru vizionare si vanzare. Anumite oferte sunt prevazute fara comision la cumparare. Lucram pe prinicipiul “Nu livram, Nu taxam!”. Suna-ne pentru mai multe detalii!

In cazul in care nu ai regasit proprietatea ideala pe site-ul nostru, te rog sa ne trimiti un mesaj, incluzand o descriere a proprietatii pe care o doresti si noi iti vom trimite oferte corespunzatoare criteriilor stabilite de tine.





De asemenea, daca nu ai gasit nimic conform dorintelor tale si ai ajuns la concluzia ca vrei sa apelezi la un agent imobiliar profesionist, care sa iti acorde sprijin pe parcursul procesului de cumparare, vei beneficia de urmatoarele avantaje:

  • Prospectarea completa a pietei imobiliare in baza portfoliului extins de proprietati pe care il detinem;
  • Vizionari preliminare si selectia proprietatilor de interes pentru tine;
  • Analiza comparativa a ofertelor din piata in vederea stabilirii unui pret corect al proprietatii;
  • Sustinerea sau, dupa caz, reprezentarea in negocierea directa cu vanzatorul a clientilor care nu stapanesc arta negocierii;
  • Verificarea situatiei juridice a imobilului, precum si identificarea celor mai eficiente solutii juridice, fara costuri ridicate, prin intermediul notariatelor si cabinetelor de avocatura cu care colaboram.

Daca esti interesat de un agent imobiliar profesionist care sa lucreze in interesul tau si sa te sprijine in procesul de achizitionare a proprietatii ideale pentru tine, in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret posibil, te rog sa ne contactezi telefonic la nr: +40729 005 624 sau sa ne trimiti un mesaj.