Adaugă GRATUIT anunțuri cu proprietățile tale în câțiva pași simpli

15 Decembrie 2021 • Imobiliare

Adaugă GRATUIT anunțuri cu proprietățile tale în câțiva pași simpli

Ce este BLISS Imobiliare?

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România încă din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă grație standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

De ce este important?

Oferim atat servicii de intermediere cat și servicii de reprezentare exclusivă a cumpărătorului/vânzătorului, având o expertiză foarte vastă și abilitatea de a raspunde prompt și eficient cererilor și ofertelor.

Tot procesul este susținut de softul foarte puternic pentru marketing și managementul prorietăților, dezvoltat în regie proprie.

De asemenea, BLISS Imobliare se ocupă și cu promovarea anunțurilor dumneavoastră făcându-le vizibile, mai ușor, persoanelor care pot deveni clienți.

Având în vedere vechimea agenției noastre și promptitudinea de care am dat dovadă în toți acești ani, avem mulți clienți care au încredere în serviciile pe care le oferim.

Puteți afla mai multe detalii despre noi accesand link-ul: https://blissimobiliare.ro/ 

Ce trebuie sa știți?

Puteți adăuga GRATUIT anunțuri cu proprietățile dumneavoastră!

Avem pe site-ul nostru opțiunea pentru proprietari de a-și adăuga proprietățile spre vânzare sau închiriere, așadar, de a-și promova imobilul prin portalul nostru GRATUIT.

Este foarte simplu și rapid! Tot ce trebuie sa faceți este să urmați pașii indicați de pagina noastră.

Puteți adăuga o proprietate accesand link-ul: https://blissimobiliare.ro/adauga-anunt