BLISS Imobiliare isi extinde activitatea in zona Titan si imprejurimi

2 Aprilie 2020 • Imobiliare

BLISS Imobiliare isi extinde activitatea in zona Titan si imprejurimi

Intr-un moment in care majoritatea agentiilor isi restrang activitatea, BLISS Imobiliare se extinde in zona Titan si imprejurimi.

BLISS Imobiliare va pune la dispozitie o selectie de case si vile, actualizata recent, in zonele: Titan, Auchan Titan, Industriilor, Basarabia, Costin Georgian, Republica, Morarilor, Liviu Rebreanu.

Ofertele sunt extrase din anunturi direct de la proprietari si agenti colaboratori. Ofertele sunt verificate si actualizate direct de catre agentia noastra.

Zona Titan este situata in Sectorul 3 al Bucurestiului, fiind cunoscuta locuitorilor si sub vechea denumire a cartierului, respectiv Balta Alba.

Cartierul reprezinta o zona verde a Capitalei, favorizat fiind de pozitionarea centrala a Parcului Al. I. Cuza (IOR) cu o suprafata de aproximativ 85 ha, fiind unul dintre cele mai mari din Capitala.

Ti-ai propus sa te ocupi personal de procesul de vanzare sau inchiriere? BLISS Imobiliare iti vine in ajutor si iti ofera posibilitatea de a genera leaduri prin listarea proprietatii tale in mod gratuit, in doar cateva minute, aici.

Vrei sa vinzi un imobil? Iti propun sa ne cunoastem mai bine si sa colaboram pentru obtinerea celei mai bune tranzactii posibile pentru tine vezi mai mult.

Vrei sa cumperi un imobil? Vizualizeaza ofertele listate pe site-ul nostru, iti garantez ca toate detaliile despre proprietati sunt verificate si actualizate vezi mai mult.

Ai de inchiriat o proprietate? Esti interesat sa o inchiriezi rapid, fara batai de cap pentru tine si la cel mai bun pret? Atunci apeleaza la un agent imobiliar cu experienta care sa lucreze pentru tine vezi mai mult.

Vrei sa inchiriezi o proprietate? In cazul in care nu ai regasit proprietatea ideala pe site-ul nostru, te rog sa ne trimiti un email, incluzand o descriere a proprietatii pe care o doresti si noi iti vom trimite oferte corespunzatoare criteriilor stabilite de tine vezi mai mult.

Iulian Marcel Stoica este colegul si consultantul nostru imobiliar care detine bazele de date si cunoaste toate detaliile zonei Titan si imprejurimi.

Fost sportiv de performanta, cu mentalitate de invingator si spirit de echipa, Iulian avut parte de o experienta profesionala diversificata. De curand el s-a dedicat carierei in domeniul imobiliar, jobul de agent fiind cel mai potrivit experientei si personalitatii sale. Determinarea, disponibilitatea si onestitatea sunt doar cateva dintre motivele care il recomanda pentru acest rol.

Daca ai nevoie de un agent profesionist care sa iti fie alaturi si sa te ghideze pe parcursul intregului proces de tranzactionare suna la nr: +40 729 005 624 sau trimite un mesaj aici.