Camera ta de hotel - o investitie profitabila sau casa ta de vacanta?

13 Aprilie 2020 • Imobiliare

Camera ta de hotel - o investitie profitabila sau casa ta de vacanta?

Nordis Residence Mamaia Beach a fost conceput astfel încât sa va ofere o experienta completa si sa transforme spatiul din jurul sau într-o oaza de relaxare si confort.

Avand o suprafata totala de 80000 mp, Nordis Mamaia 5***** este cel mai mare ansamblu de pe litoral si detine 730 camere de hotel, 290 apartamente rezidentiale, 10000 mp plaja proprie.

Ansamblul dipsune de cel mai mare Spa din zona litoralului, 5 restaurante, cinematograf, lobby rafinat, interioare la cele mai inalte standarde, 6 sali de conferinta.

Camera ta de hotel, o investiție profitabilă sau casa ta de vacanță cu toate facilitățile unui hotel de 5*****? Tu alegi!

Cu o medie de peste 210 zile însorite pe an și la câțiva pași de plaja proprie, Nordis Mamaia este deschis 12 luni pe an si reprezinta o investitie sigura si profitabila. Toate camerele de hotel din corpurile 1 și 2 sunt închiriate prin contracte recurente cu durată de 10 ani, Nordis plătind lunar către proprietarul camerei o chirie calculată cu un randament de 7% pe an.

Cererea de unități hoteliere premium este în creștere pe tot litoralul, în special în Mamaia Nord, ocuparea în vârf de sezon fiind de peste 90%. Estimările specialiștilor sunt că turismul intern va crește cu 30% în urmatorii ani. Facilitățile deosebite, programele speciale concepute împreună cu specialiști în domeniu și politica de rezervări permit un grad de ocupare excelent în toate cele 12 luni ale anului pentru hotelul nostru.

Nordis Mamaia este expresia supremă a confortului și oferă un concept nou de locuit pentru că tu să te poți bucura de toate serviciile și facilitățile hotelului nostru de 5***** (concierge, room service, servicii de curatenie, loc de joaca pentru copii, sala fitness, galerie comerciala), inclusiv de plaja proprie. Toate apartamentele au suprafețe vitrate mari, terase generoase și finisaje premium, reflectând nivelul și calitatea pe care tu le așteptai.

10.000 mp de plajă într-o zonă aerisită din Mamaia Nord, unde veți găsi peste 1.000 șezlonguri, bungalouri de lux și vedere directă la mare. Totul la superlativ pentru o experiență unică.  Evadează într-o oază de relaxare cu nisip fin și atmosferă primitoare. Un refugiu perfect pentru o vacanță memorabilă, cu servicii de 5***** care definesc răsfățul și care te vor face să uiți de agitația orașului. Facilități: vallet parking, beach bar, snack bar, facilitati smart, piscina copii.

Casa ta poate fi în cel mai exclusivist ansamblu de pe litoralul românesc, cu vedere la mare, stil de viață modern și locație excelentă. Bucură-te de o experiență completă și de fiecare facilitate special gândită pentru a-ți oferi relaxare și confort.

Dupa o zi lunga de vara, nu e nimic mai reconfortant decât sa-ti petreci timpul la piscina exterioara cu vedere spre mare, in zona de relaxare cu bar exterior si terasă. Situata intre cele doua cladiri, piscina va avea o suprafata de peste 250 mp si va fi atractia complexului unde vei putea lua pulsul energiei sociale a hotelului. Trezeste-te dimineata devreme si incarca-te cu energie si vitalitate prin miscare!

În corpul 3, parterul este dedicat exclusiv galeriei comerciale cu magazine elegante, iar de la etajul 1 se regăsesc apartamente rezidențiale, cu acces la plaja Nordis și având cea mai bună vedere către mare.

În corpul 4 vei găsi locurile de parcare, spălătoria auto, spălătoria ecologică precum și o clinică medicală de recuperare deschisă pe tot parcursul anului ca să ai grijă de tine și de cei dragi. Cu profesioniști în domeniu și dotări de ultimă generație, clinica oferă servicii de recuperare, kinetoterapie, medicină sportivă și stomatologie.

Cu acces rapid la cluburile din Mamaia Nord: Nuba, Loft, Crazy Beach, Fratelli Beach & Club, Breeze Nordis Mamaia este amplasat ideal, ferit de agitație și zgomot, astfel încât te vei bucura de o experiență cât mai relaxantă la malul mării.


Lucrările de construcție au început în mai 2019 pentru corpul 1, în ianuarie 2020 pentru corpul 2, în martie 2020 pentru corpul 3 și în curând pentru corpul 4. Întreg ansamblul Nordis Mamaia 5***** are termen de finalizare vara 2021.