De vanzare casa 2 camere Barbu Vacarescu, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 113309
24 Aprilie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere
Casă individuală cu 3 camere si dependințe, aflată intr-o zona rezidențială de case in proximitatea bulevardului Barbu Vacarescu, aproape de complexul sportiv Pescariu Sports & Spa. Această proprietate este construită pe un singur nivel in anii '60 și este situată pe o stradă inchisa, puțin circulată si linistita.Suprafața utilă aproximativă este de 57 mp la care se adaugă și o zona de pod ce se intinde pe toată suprafața parterului. Ce este atrăgător la această ofertă este faptul că viitori proprietari se pot folosi de clădirea existentă și cu o autorizație de consolidare, inaltare si chiar extindere ar putea obține o locuință
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 57 m² (2.719 EUR / m²)
Suprafață construită 74 m² (2.095 EUR / m²)
Nr. dormitoare 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Casa
An construcție 1960
Dispunere P+1+Pod
Total teren 215 m²
Amprenta la sol 215 m²
Facilități
Nemobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa de Vanzare Floreasca | Barbu Vacarescu - 2 Camere - ID:113309 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne