De vanzare Casă 4 camere, Ciorogarla, Ilfov Ciorogarla , Bucuresti / Ilfov


În colaborare cu o altă agenție

ID: 100265
19 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Alege-ti casa preferata din minicomplex-Ciorogarla, Ilfov

Tip tranzactie: Vanzare
Zona: Ciorogarla, Ilfov, str. Piersicilor, nr. 10
Pret vanzare: 95.950 EUR
Numar etaje: P+E
Numar camere: 4 (3 dormitoare)
Numar bai: 3
Suprafata utila desfasurata: 118,20 mp
Suprafata teren: 385,00 mp
Front stradal: (dublu) 46,54 ml
Anul constructiei: 2021

Facilitati:
  • zona linistita, situata la 21,50 km de centrul capitalei
  • proiect arhitectural indraznet
  • casa si curte individuala
  • ideala rezidenta
  • vecinatati: manastirea Samurcasesti, Primaria Ciorogarla.

Daca ai nevoie de liniste in imediata apropiere a capitalei, curte proprie si o casa echilibrata din punct de vedere al arhitecturii si suprafetelor, varianta pe care ti-o propun este cea ideala.

Eu sunt Ionut si voi fi companionul tau, cel putin in urmatoarele cateva minute cat vei citi aceasta prezentare.

Am urmatoarea propunere: pe str. Piersicilor, la nr. 10, exista un minicomplex cochet, compus din 4 case individuale dispuse fata in fata, doua cate doua respectiv:

  • cand intri din soseaua principala, respectiv dinspre Primaria Ciorogarla via manastirea Samurcasesti, la 100 m de aceasta, pe partea dreapta a strazii asfaltate 2 case individuale cu etaj iar pe stanga, inca doua, doar pe parter;
  • cele structurate pe parter si etaj sunt finisate la alb si cu documentele pregatite pentru vanzare iar cele pe parter, prima dintre ele se afla la stadiul de "gri" iar cealalta nefiind inca ridicata
Amplasate la 10 min de Carefour Militari, Auchan, Militari Shopping, Hornbach si multe alte obiective interesante, proprietatile au fost gandite si edificate cu grija de catre un constructor ambitios si dornic de a oferi calitatea care sa fie apreciata la maximum de catre consumator. Si, ca sa-ti exemplific doar cateva dintre detaliile tehnice, casele au fost prevazute cu:

  • structura de rezistenta pe cadre de beton, zidarie portanta la parter, structura de lemn la etaj/mansarda;
  • pereti izolati cu polistiren expandat de 10 cm la exterior si vata minerala la interior;
  • ferestre termopan Gealan cu tamplarie PVC si geam triplu, cu rupere termica;
  • acoperis din tabla de tip Wetterbest.
Ca utilitati, proprietatile sunt prevazute cu alimentare cu apa de la put propriu cu hidrofor si fosa vidanjabila si bransamente electricitate, gaze naturale si fibra optica.

Un amplasament comod, elegant, linistit, in imediata proximitate a capitalei, face ca drumul dinspre si catre serviciu sa fie facil, mai ales la momentul apropiat al finalizarii pasarelei de la Domnesti, aflata in stadiu avansat de executie.

Fiecare casa dispune de propriul loc de parcare in curte si suficient spatiu de relaxare in restul curtii, tinand cont de spatialitatea fiecarei locuinte si pret diferentiat de vanzare, astfel:

  • casa 1, compusa din parter si etaj, in suprafata desfasurata de 118,20 mp si teren cu dubla deschidere, in suprafata de 385 mp, la pretul de 95.950 EUR;
  • casa 2, compusa din parter si etaj, in suprafata desfasurata de 118,20 mp si teren in suprafata de 325 mp, la pretul de 91.950 EUR;
  • casa 3, compusa din parter, in suprafata desfasurata de 99,10 mp si teren cu dubla deschidere, in suprafata de cca 390 mp, la pretul de 87.950 EUR;
  • casa 4, compusa din parter, in suprafata desfasurata de 97,20 mp si teren in suprafata de cca 330 mp, la pretul de 85.950 EUR.
Casele pot fi cumparate finisate complet la exterior (vopsea decorativa Kober de exterior, alei turnate din beton, gard de lemn, porti, pamant pregatit pentru sadirea gazonului) si finisate "la alb" la interior, restul finisajelor putand fi achizitionate separat de catre cumparator si montate prin intermediul propriilor surse sau cu ajutorul constructorului.
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 106 m² (905 EUR / m²)
Suprafață construită 118,2 m² (812 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Casa
An construcție 2021
Dispunere P+1
Nr. balcoane 1
Gradină Privată
Total teren 385 m²
Amprenta la sol 78 m²
Parcare afară 2
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa 4 Camere, Ciorogarla, Ilfov de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne