De vanzare Parte din vila, la curte, Parcul Cismigiu Cismigiu (Grigore Cobalcescu), Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 95926
22 Octombrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Casa consolidata si renovata, Casa Radio

Aflata la doar cateva minute de Parcul Cismigiu, casa pe care o prezentam in vederea vanzarii, desi construita in anul 1938, a trecut printr-un vast proces de de consolidare si renovare pe baza unui proiect autorizat de primarie.

Cladirea se incadreaza in Clasa B de Eficienta Energetica

Dat fiind ca lucrarea a fost dorita si executata de actualii proprietari in propriul beneficiu, calitatea interventiei este una de exceptie. Alaturi de consolidarea structurii de rezistenta a fost remodelata configuratia interioara, si au fost refacute integral instalatiile sanitare, electrice si de incalzire.

Demisolul a devenit in urma lucrarilor, un frumos si generos spatiu gen living, beneficiind alaturi de cele trei bai din cladire de incalzire prin pardoseala.

Parterul adaposteste o baie, bucataria si o camera, etajul o alta baie si alte doua camere in timp ce mansarda ofera un generos spatiu de depozitare care insa poate deveni oricand mai mult de atat.

Pardoselile camerelor sunt din lemn masiv, incalzirea cladirii este asigurata de o centrala Vaiilant cu boiler incorporat, iar bucataria este dotata complet, mobilier specific, plita si cuptor prin inductie, hota electrica si masina spalat vase.

Aerul conditionat este prezent de asemenea deservind eficient fiecare nivel al cladirii.

Curtea este impartita cu o alta, singura familie, care de asemenea au consolidat si construit pentru folosinta proprie partea lor de proprietate cu aceeasi grija pentru frumusete, calitate si confort.

Proprietatea pe care o propunem pentru vanzare beneficiaza de 120 mp total curte si 58 mp curte libera, momentan in indiviziune, statut care poate fi modificat insa oricand daca se doreste.

Cladirea se incadreaza in Clasa B de Eficienta Energetica, deci inalta, iar performanta energetia a cladirii este 93.11, avand un consum anual specific de energie 165.14 [kWh/mp an] si Indice de emisii echivalent CO2 43.65 [kgCO2/mp an].

Casa poate fi vizitata oricand in urma unui telefon si a unei programari! Va invitam si va asteptam cu toata deschiderea.


Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 140 m² (2.136 EUR / m²)
Suprafață construită 141,7 m² (2.110 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Casa
An construcție 1938
Dispunere P+2+M
Total teren 120 m²
Amprenta la sol 120 m²
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa / Vila, 4 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne