De vanzare Casă / Vilă, 4 camere, Orasul Chitila Orasul Chitila, Bucuresti / Ilfov


În colaborare cu o altă agenție

ID: 99461
19 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Casa Buburuza! Ultracentral, Chitila

Bine ai venit intr-o lume imobiliara fantastica!

Azi voi spune o poveste despre o casa, o casa care si-a incordat atat de tare muschii, incat a vrut sa se arate in lume. Si ce sa vezi? Chiar a reusit. Da, in randurile de mai jos iti voi spune povestea casei Buburuza, ca despre ea e vorba!

"Casa Buburuza" era o casa cuminte, decenta, ce a vazut lumina zilei prin 2006, in Chitila de Ilfov, nu cea din marele oras, pe strada Victoriei la numarul 75A, langa sora ei mai in varsta. Avea tot ce-i trebuia la acea vreme, acoperis sclipitor de tabla, pereti drepti de caramida rosie, camere diferite, pentru toate intrebuintarile unei familii moderne, chiar si o curticica de 98 mp, suficienta cat sa-ti parchezi masina, sa-ti faci un foisor sau chiar sa-ti pui cateva rasaduri.

Ei, dar timpul a trecut si in jurul ei apareau surori care mai de care mai inalte, mai chipese, mai .....si mai. Iar ea era cea mai mica. Nu se mai vedea de suratele ei si era tare trista. Toata lumea ii spunea Buburuza!! la inceput s-a suparat, s-a ascuns in curtea ei o buna perioada de timp pana cand in 2018, proprietarii s-au hotarat sa-i dea o sansa, sa o faca sa straluceasca din nou, asa cum era ea obisnuita si culmea chiar au reusit. Buburuza a in florit, a mai capatat un etaj si un pod circulabil generos, 3 dormitoare si un spatiu de relaxare la etaj, apoi in 2021 a primit centrala noua in condensatie la pachet cu "hainutele" noi de polistiren expandat si grafitat de 10 cm, tencuiala siliconica, gard nou din fier forjat si poarta culisanta....Ehei, si tare fericita a mai fost. iar acum si-a incordat asa tare muschii incat lumea a inceput sa o observe.

Te astept sa o cunosti pe Buburuza! Sa ti-o prezint. Are un aer de poveste, putin chic si melancolic.

Iar povestea poate fi spusa doar de un Realtor®, un mag al lumii imobiliare ce-ti va oferi toate detaliile necesare si toate povestile micutei Buburuze.


Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 90 m² (1.000 EUR / m²)
Suprafață construită 108 m² (833 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Casa
An construcție 2006
Clădire renovată 2021
Dispunere P+2
Total teren 152 m²
Amprenta la sol 152 m²
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa / Vila, 4 Camere, Orasul Chitila de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne