De vanzare casa 4 camere Snagov, Bucuresti / Ilfov

198.000 EUR
ID: 103829
23 Aprilie 2024
Descriere

O casa cu o forma speciala, de dom geodezic, care te atrage si te face sa ii simti energia si sa te conectezi cu starea de bine pe care ti-o ofera. In interior, lemnul este elementul care predomina si care da spatiului caldura, pus in valoare de lumina care inunda prin suprafetele vitrate, generoase si bine orientate.

Domul este compus din subsol tehnic partial, parter, etaj si o camera mica ca si un punct de observatie care are acces de la etaj printr-o scara si de unde se poate privi intrega panorama. In total sunt 240 mp construiti si cca.200 mp.utili.

La parter, este zona de zi open-space, delimitata spatial in:zona de living propriu-zisa in care se poate regasi si un semineu, o zona de birou si casa scarii deschisa catre acestea; un dormitor si o baie cu dus. Tot la parter regasim bucataria-de 24 mp. si locul de luat masa, intr-un corp secundar,alipit domului. De aici, precum si din living se poate iesi pe o terasa generoasa de peste 50mp,acoperita, care are privelistea catre padurea Snagov.

La etaj regasim un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie cu jacuzzi, precum si al treilea dormitor cu acces la o alta baie proprie. Curtea are o suprafata de 1010mp, din care 800 mp curtea cu pomi fructiferi, brazi,tuia, magnolii, trandafiri si alte plante si flori care iti dau senzatia ca te afli un mic parc; deasemenea in curte se mai afla si un mic iaz, o mica cascada langa care troneaza maiestuos o salcie, pe scurt o oaza verde care completeaza si imbogateste energia casei. Incalzire in pardoseala pe parter, semineu, la etaj calorifere.

Casa este dotata si cu panouri solare care asigura apa calda menajera din mai pana in octombrie. Anexele casei sunt: un garaj si o magazie pt.scule de gradina si diverse accesorii, iar in partea laterala a casei o mica gradina de legume.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 176 m² (1.125 EUR / m²)
Suprafață construită 232 m² (853 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Casa
An construcție 2012
Dispunere P+1+M
Gradină Privată 800 m²
Total teren 1.010 m²
Parcare înăuntru 1
Nr. depozite 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa de Vanzare Snagov - 4 Camere - ID:103829 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne