De inchiriat Vilă cu 5 camere și grădină în complexul New Point Villas New Point Villas, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov


ID: 103249
17 Mai 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vilă cu încălzire în pardoseală și 2 locuri de parcare

Casă minunată, din 2022, cu 5 camere, situată în complexul rezidențial New Point Villas, în partea de Nord a Bulevardului Pipera.

Aproape de școlile internaționale, Promenada Mall și Pipera Plaza

Aceasta se află la o distanță de circa 15 minute de mers pe jos de școlile internaționale ale frumosului București, anume: Școala Americană și Școala Britanică de pe strada Iancu Nicolae.

În imediata apropiere se află un Mega Image. La 5 minute de mers cu mașina aveți un Lidl în Tunari, iar distanța până la Centrul Comercial Băneasa, Pipera Plaza și Mall-ul Promenada, poate fi parcursă în aproximativ 10 minute.

De asemenea, aveți acces facil spre transportul public ce duce spre stația de metrou Pipera și Aurel Vlaicu.

Această casă confortabilă, potrivită unei familii, are trei niveluri care sunt organizate după cum urmează:

  • La parter regăsim un hol de intrare, cu acces la toaleta pentru oaspeți și o zonă de depozitare. Din hol intrați în living, din care aveți acces la grădină și în bucătăria complet utilată. Bucătăria poate fi închisă cu uși glisante sau ținută deschisă pentru a păstra legătura cu camera de zi.
  • Primul etaj: hol spațios frumos care oferă acces la două dormitoare, dintre care dormitorul matrimonial care are și o baie privată cu cadă. Cealalta baie se accesează din hol si este cu cabină de duș. Ambele dormitoare au dulapuri încorporate.
  • Al doilea etaj: hol care oferă acces spre două dormitoare și o baie cu duș. Una dintre aceste camere poate fi ușor transformată în spațiu de birou, ce vă va oferi confortul de a lucra acasă.

De asemenea, această casă spectaculoasă este dotată și cu încălzire în pardoseală, ce acoperă toată casa. Fiecare zonă are un sistem de control al temperaturii care vă oferă mai mult confort și supraveghere rapidă. În plus, livingul și toate dormitoarele beneficiază de aer condiționat.

Fiind o casă poziționată pe colțul străzii, grădina se întinde din spate până în lateral. Accesul în grădină este posibil și din strada din față.
În fața casei aveți două locuri de parcare, iar pentru oaspeți sunt disponibile multe locuri de parcare pe stradă.

Multe familii cu copii s-au mutat în această zonă, datorită căreia copiii se pot juca în siguranță, fiind o zonă rezidențială completă.

Așadar, vă propunem o casă minunată cu grădină spațioasă, potrivită pentru o familie numeroasă. Pe lângă acest imobil impresionant, această zonă vă oferă și siguranță.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 140 m² (11 EUR / m²)
Suprafață construită 176 m² (9 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Casa
An construcție 2021
Dispunere P+1+M+Pod
Gradină Privată 105 m²
Total teren 200 m²
Amprenta la sol 80 m²
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila cu 5 Camere si Gradina Pipera Nord de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare